fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

TTTM

5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

Bagi menyemarakkan lagi Earth Day tahun 2021, JOM GUYS !! kita switch dari gunakan plastic bag sewaktu berbelanja dengan menggunakan Reusable Bag harini jugak. Min faham, ramai yang kecundang niat murni ni disebabkan beberapa faktor macam terlupa bawa reusable bag dan unplanned berbelanja. Tapi min ucapkan SYABAS, at least korang dah mula lakukan sesuatu.. . Untuk naikkan semula semangat Cintakan Alam korang ini 5 sebab korang perlu switch ke bag reusable : was last modified: April 4th, 2021

Read More
π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

πŸ“Œ MOONCHAIR antara alternatif anda bersantai dengan cara yang unik. πŸ“Œ Menarik untuk gantung di taman, di beranda depan atau balkoni. πŸ“Œ Bonus menggunakan MOONCHAIR yang asli dengan tempat letak kaki yang selesa dan membantu menghilangkan ketegangan tulang belakang. . was last modified: March 31st, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON - MOON CHAIR

TICKET TO THE MOON – MOON CHAIR

– Kuat, tahan lama dan senang dibawa. – Kerusi yang selesa untuk melepaskan semua tekanan dari tulang belakang anda. – Dapat mencari kedudukan yang tepat. – Tempat letak kaki membuatkan anda lebih tenang dan nyaman. – Sesuai untuk aktiviti Indoor di dalam rumah, balkoni, halaman rumah dan aktiviti Outdoor di bawah pokok menyaksikan matahari terbenam. – Set Moon Chair lengkap dengan beg galas, nautical rope dan carabiner 10kN untuk pemasangan yang lebih terjamin. was last modified: March 14th, 2021

Read More
TIPS PEMILIHAN MEJA CAMPING

TIPS PEMILIHAN MEJA CAMPING

Cara Yang Luar Biasa Mudah Untuk Pilih Meja Camping. . Yes, min tau korang banyak buat kajian sendiri tentang peralatan camping yang sesuai untuk korang gunakan. Menjadi phenomena baru masa kini untuk aktiviti camping di negara kita dengan menggunakan setup yang lengkap dari khemah, peralatan memasak hingga ke aksesories perkhemahan. So, untuk perkongsian minggu ni min nak kenalkan korang dengan Jenis Camping Table yang popular dalam kalangan campers. was last modified: March 7th, 2021

Read More
HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

Pengembaraan Perlu Diteruskan..! . Pernah tak korang tengah hiking, cycling or even travelling then perjalanan tertangguh disebabkan “BAG” ? Ada yang terhenti disebabkan hujan risaukan barangan basah atau yang lebih critical bag koyak semasa buat aktiviti. Memang spoil mood kan. So harini Min share sikit info kenapa korang kena letak Hypergear Dry Pac Pro Gold 30L ni dalam wishlist. was last modified: February 28th, 2021

Read More
Ticket To The Moon Pro Hammock

Ticket To The Moon Pro Hammock

Selesai 3 Masalah Utama Waktu Tidur Semasa Outdoor ! . Masalah utama waktu tidur semasa outdoor adalah nyamuk, panas, dan permukaan tak selesa semasa baring. Bayangkan, bila dah penat seharian hiking dan badan dah pewai, korang mesti fikir nak baring nak rebahkan badan je. Something yang cepat dan mudah memang sangat membantu saat ni. So, Min suggest korang gunakan system tidur Ticket To The Moon Pro Hammock untuk settlekan SEMUA masalah ni. was last modified: February 14th, 2021

Read More
Jenis Hammock Ticket To The Moon

Jenis Hammock Ticket To The Moon

Hammock TTTM Datang Dengan Pilihan Size. Kenapa ? 🧐 . Dengan Ticket To The Moon korang dapat Premium Kualiti Hammock dengan 10 Tahun Warranty against defects in workmanship and materials. Plus ! boleh tampung berat sehingga 200 kg. Berbaloi tak dengan sekali pembelian then korang boleh gunakan untuk masa yang lama ? Daripada beli, rosak then beli lagi ? Itu min tinggalkan untuk korang decide. was last modified: February 7th, 2021

Read More
Ticket To The Moon Pro Hammock

Ticket To The Moon Pro Hammock

Tiket pergi Bulan. . Nama dah mcm product kan, model terbaru dari Ticket To The Moon ni dengan tambahan aksesori yang banyak buat korang akan terliur. Hammock ni pon dah ternyata lightweight dan compact. Saksikan prodcut review utk kali ni. was last modified: January 26th, 2021

Read More
Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Orang ramai sanggup datang walaupon dari Kota Tinggi semata nak rasakan sendiri pengalaman dengan Outdoor Pro. Korang yang area Skudai ni dah singgah belum ? was last modified: January 7th, 2021

Read More
Camping Another Level

Camping Another Level

Berbumbungkan flysheet berlantaikan groundsheet itu pon dah kira camping, tapi untuk lebih selesa semestinya ada tambahan khemah, cooking set dan lighting. Itu je ke ? Okay, harini min share sikit kalau korang nak go to another level camping. Bukan nak berentap siapa equipment paling power, tapi untuk korang rasa lebih comfort dan enjoy bila spent kualiti time dengan family and sahabat. So, ini min listkan untuk korang, boleh la korang buat budget 2021..πŸŽ‰ was last modified: January 3rd, 2021

Read More
Ticket To The Moon Compact Hammock

Ticket To The Moon Compact Hammock

Kalini min nak share dengan korang hammock yang mampu menampung hingga 200kg, TTTM Compact Hammock. Luas hammock TTTM saiz Compact ni selesa digunakan untuk seorang dewasa. Untuk korang yang chubby sikit pon masih sesuai untuk gunakan hammock ni tau. Memang comfort sangat. was last modified: December 26th, 2020

Read More
Hammock vs Tent

Hammock vs Tent

Hammock vs Tent: Pertempuran Yang Mana Tidur Malam Terbaik ! . Untuk culture kita di Malaysia memang ramai yang gunakan khemah untuk camping dan backpacking. Tapi dalam masa yang sama, Team Hammock sentiasa menafikan dan merasakan hammock jauh lebih bagus daripada Khemah. So, harini kita akan buat sikit perbandingan dan tentukan siapa terbaik. was last modified: December 26th, 2020

Read More
Back to top