fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

Columbia Sportswear

FJALLRAVEN KANKEN SLING

FJALLRAVEN KANKEN SLING

Adik-beradik Fjallraven Kanken. | REVIEW . Kanken yang tak hilang dek zaman, antara model yang menjadi kegilaan pada orang yang suka berfasion. Bukan setakat boleh digunakkan untuk outdoor. Design dari Fjallraven yang masih relevan pada masa sekarang. Jom check out review ni! was last modified: July 7th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

Matlamat utama adalah untuk planet yang sihat dan bersih, dan ๐๐š๐œ๐ค๐ฉ๐š๐œ๐ค ๐๐ฅ๐ฎ๐ฌ adalah salah satu produk yang lahir berkat komitmen itu. was last modified: May 24th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : COLUMBIA BORA BORA BOONEY

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : COLUMBIA BORA BORA BOONEY

๐Ÿ“Œ UPF 50 untuk menyekat 98% sinar UVA dan UVB berbahaya dan membawa meterai cadangan Yayasan Kanser Kulit. ๐Ÿ“Œ Jaring peluh Omni-Wick digabungkan dengan panel ventilasi mesh untuk memastikan anda tetap sejuk dan peluh. ๐Ÿ“Œ Sesuai untuk kegunaan memancing dan beriadah. . was last modified: May 24th, 2021

Read More
COLUMBIA WATERTIGHT CAP

COLUMBIA WATERTIGHT CAP

Columbia Sportswear Company adalah sebuah syarikat yang mengeluarkan dan mengedarkan pakaian Sport & Outdoor serta penutup kepala, peralatan perkhemahan, pakaian ski, dan aksesori. Menampilkan kain kalis air bernafas (Breatheable) dan pelapik yang dapat ditukar ganti. was last modified: May 11th, 2021

Read More
ACCESSORIES FASHION UNTUK CASUAL AND RAYA โ“ GO FOR FJALLRAVEN POCKET..

ACCESSORIES FASHION UNTUK CASUAL AND RAYA โ“ GO FOR FJALLRAVEN POCKET..

Hai Guys ! So, untuk tips and sharing pada minggu ni jom kita tengok satu accesories sempurna yang sangat menarik untuk korang gayakan. Lagi – lagi bila Raya Aidilfitri dah around the corner. Fjallraven ni brand dari Sweden ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ช ! Untuk yang kurang familiar dengan brand ni, Fjallraven popular disebabkan material G-1000 yang banyak digunakan pada product yang dihasilkan. Material ni sangat lasak dan heavy duty tau. Dari jaket, seluar, topi, khemah, and backpack semua dihasilkan oleh Fjallraven ni. was last modified: April 26th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : FJALLRAVEN KANKEN SLING

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : FJALLRAVEN KANKEN SLING

๐Ÿ“Œ Poket di bahagian belakang sangat sesuai untuk telefon anda dan barang-barang kecil lain. ๐Ÿ“Œ Ia diperbuat daripada kain Vinylon yang tahan lasak. ๐Ÿ“Œ Mempunyai pelbagai variasi warna. . was last modified: April 21st, 2021

Read More
Bergaya Outdoor Raya 2021

MASA UNTUK DAPATKAN BENDA BARU..โ€ผ๏ธ – KAN RAYA ..

Hah, Dah plan nak guna syle macam mana tahun ni untuk raya? Apa kata korang try Outdoor Style. ๐‘๐€๐‘๐„ boss guna Outdoor Style ni. Automatic nampak maskulin gitchuu..๐Ÿ™ˆ Bro, ini pon antara alasan kukuh ni untuk dapat lesen dari “Cik Puan Besar”.. was last modified: April 20th, 2021

Read More
Columbia Performance Fishing Gear (PFG)

Columbia Performance Fishing Gear (PFG)

Columbia Performance Fishing Gear (PFG) . Sebagai sebahagian dari prestasi Performance Fishing Gear, ball cap ni memang sangat functional, dengan stretchy cotton-polyurethane yang menjadikan reka bentuk flexfit tapi sangat selesa. PFG Cap juga stylish untuk pemakai, dengan reka bentuk panel depan yang original dan lencana logo Columbia PFG di bahagian belakang. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Ultra Violet (UV) Protection

Ultra Violet (UV) Protection

Kebanyakkan kita memandang Ultra Violet (UV) hanya sebagai “BONUS” atau sekadar permainan marketing daripada Business untuk menambah nilai dalam produk mereka. Kami berikan fakta dan biarkan anda menilai adakah UV sebagai suatu criteria yang memewahkan produk atau memang suatu keperluan untuk pengguna. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top