fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

waterproof bag

COLUMBIA WATERTIGHT CAP

COLUMBIA WATERTIGHT CAP

Columbia Sportswear Company adalah sebuah syarikat yang mengeluarkan dan mengedarkan pakaian Sport & Outdoor serta penutup kepala, peralatan perkhemahan, pakaian ski, dan aksesori. Menampilkan kain kalis air bernafas (Breatheable) dan pelapik yang dapat ditukar ganti. was last modified: May 11th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON ECO BAG S

TICKET TO THE MOON ECO BAG S

Eco Bag dari Ticket To The Moon permulaan Fashion Outdoor Terbaru..! . Material yang digunakan untuk Eco Bag πŸ‘œ adalah “waste material” atau serpihan material dari potongan hammock Ticket To The Moon. Process upcycling ni bertujuan untuk mengelakkan pembaziran bahan dan satu inisiatif dari Ticket To The Moon untuk memastikan penggunaan plastik dapat dikurangkan. was last modified: May 3rd, 2021

Read More
π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : FJALLRAVEN KANKEN SLING

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : FJALLRAVEN KANKEN SLING

πŸ“Œ Poket di bahagian belakang sangat sesuai untuk telefon anda dan barang-barang kecil lain. πŸ“Œ Ia diperbuat daripada kain Vinylon yang tahan lasak. πŸ“Œ Mempunyai pelbagai variasi warna. . was last modified: April 21st, 2021

Read More
5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

Bagi menyemarakkan lagi Earth Day tahun 2021, JOM GUYS !! kita switch dari gunakan plastic bag sewaktu berbelanja dengan menggunakan Reusable Bag harini jugak. Min faham, ramai yang kecundang niat murni ni disebabkan beberapa faktor macam terlupa bawa reusable bag dan unplanned berbelanja. Tapi min ucapkan SYABAS, at least korang dah mula lakukan sesuatu.. . Untuk naikkan semula semangat Cintakan Alam korang ini 5 sebab korang perlu switch ke bag reusable : was last modified: April 4th, 2021

Read More
HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

Hypergear Dry Pac Pro Gold adalah versi Dry Pac Pro yang ditingkatkan. Sebagai tambahan kepada ciri sebelum ini, ia dilengkapi dengan ruang komputer riba, beberapa aksesori tambahan dan reka bentuk yang lebih menarik was last modified: March 8th, 2021

Read More
HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

Pengembaraan Perlu Diteruskan..! . Pernah tak korang tengah hiking, cycling or even travelling then perjalanan tertangguh disebabkan “BAG” ? Ada yang terhenti disebabkan hujan risaukan barangan basah atau yang lebih critical bag koyak semasa buat aktiviti. Memang spoil mood kan. So harini Min share sikit info kenapa korang kena letak Hypergear Dry Pac Pro Gold 30L ni dalam wishlist. was last modified: February 28th, 2021

Read More
Bag Kalis Air

Bag Kalis Air

Bercakap tentang “Bag Kalis Air”, semestinya tujuannya adalah untuk cegah dari barangan peribadi korang basah atau rosak dari terkena air. Terutamanya barangan eletronik korang kan. Persoalanya siapa yang berbaloi gunakan ? So Min ada senaraikan 6 pengguna yang paling COCOK untuk gunakan bag jenis waterproof ni. was last modified: February 21st, 2021

Read More
Back to top