fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

victorinox

STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA : SELAMAT HARI RAYA . Salam Lebaran Guyss..! Ada makan makan takkk.. ? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 24th, 2021

Read More
GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

Mantra Survival : Stay Prepare. Stay Alive..โ—๏ธ . Product yang Min nak ketengahkan harini adalah dari Gerber Gear guys. Memang tak asing Gerber ni dengan pasaran Malaysia. Even, ada product dari Gerber yang berada di ranking terbaik dunia. Tapi untuk product kalini Min share sikit tentang Gerber Bear Grylls Basic Survival Kit. was last modified: May 17th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON ECO BAG S

TICKET TO THE MOON ECO BAG S

Eco Bag dari Ticket To The Moon permulaan Fashion Outdoor Terbaru..! . Material yang digunakan untuk Eco Bag ๐Ÿ‘œ adalah “waste material” atau serpihan material dari potongan hammock Ticket To The Moon. Process upcycling ni bertujuan untuk mengelakkan pembaziran bahan dan satu inisiatif dari Ticket To The Moon untuk memastikan penggunaan plastik dapat dikurangkan. was last modified: May 3rd, 2021

Read More
Bergaya Outdoor Raya 2021

MASA UNTUK DAPATKAN BENDA BARU..โ€ผ๏ธ – KAN RAYA ..

Hah, Dah plan nak guna syle macam mana tahun ni untuk raya? Apa kata korang try Outdoor Style. ๐‘๐€๐‘๐„ boss guna Outdoor Style ni. Automatic nampak maskulin gitchuu..๐Ÿ™ˆ Bro, ini pon antara alasan kukuh ni untuk dapat lesen dari “Cik Puan Besar”.. was last modified: April 20th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐Ÿ“Œ BUSHCRAFT, HUNTING, OUTDOOR. ๐Ÿ“Œ Pemegang lembut yang diperbuat daripada getah TPE. ๐Ÿ“Œ Bilahnya diperbuat daripada keluli tahan karat Sweden. . was last modified: March 18th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐Ÿ“Œ Klip CARABINER untuk memasang dan mengeluarkan dari rantai kunci anda dengan mudah dan cepat. ๐Ÿ“Œ KOMPAK dan bergaya. ๐Ÿ“Œ Pemegang aluminium ANODIZED. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Orang ramai sanggup datang walaupon dari Kota Tinggi semata nak rasakan sendiri pengalaman dengan Outdoor Pro. Korang yang area Skudai ni dah singgah belum ? was last modified: January 7th, 2021

Read More
True Utility Fireranger

True Utility Fireranger

Hi Geng, aku ada buat unboxing barang baik dari UK siap warranty 1 tahun. Harga mampu milik! Kalau korang nak tau lebih detail, Jom layan. was last modified: January 3rd, 2021

Read More
Tips Penjagaan Multitools

Tips Penjagaan Multitools

Leatherman, Gerber, Victorinox, SOG semuanya Rosak ! kalau korang tak buat maintenance.. . Multitools sesuai digunakan untuk pelbagai task dalam kehidupan harian. Menjadi teman dan kesayangan bagi “kaki EDC” untuk dibawa kemana sahaja tidak kira kerja atau sekadar mengisi masa terluang. Tetapi, ada teknik dan cara yang sesuai untuk korang dapat enjoy waktu bersama multitools korang untuk jangka masa yang panjang. Macam mana cara untuk korang pastikan semuanya dalam keadaan smooth dan dapat prevent dari karat ? was last modified: December 27th, 2020

Read More
Top 3 EDC Popular Di Malaysia

Top 3 EDC Popular Di Malaysia

Top 3 EDC popular di Malaysia !ย ๐Ÿšจ Sekarang menjadi satu fenomena di mana Everyday Carry (EDC) item menjadi suatu kemestian yang akan dibawa kemana sahaja dan pada setiap masa. Min sendiri ada torchlight yang akan min bawa kemana2 je. Bukan apa, kadang2 seronok sendiri dapat on suluh2 sikit nampak line cahaya tu. hehe. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Cara Pemilihan Parang

Cara Pemilihan Parang

“๐๐š๐ง๐  ๐๐š๐ค ๐๐ข๐ฅ๐ข๐ก ๐๐š๐ซ๐š๐ง๐ , ๐๐š๐ข๐ค ๐’๐ญ๐ฎ๐๐ฒ ๐ƒ๐ฎ๐ฅ๐ฎ. ๐๐ข๐š๐ซ ๐‰๐š๐๐ข ๐๐ž๐ง๐ ๐ ๐ฎ๐ง๐š ๐˜๐š๐ง๐  ๐๐ข๐ฃ๐š๐ค..!!” . Machete Malaysia atau Parang ni memang antara peralatan yang famous samada di kalangan dalam negara atau luar negara. Collector2 parang kat luar sana pon ramai. Legend2 semuanya. Tips ni untuk yang baru berjinak dengan parang atau abang2 kat luar sana yang tengah cari parang.. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top