Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

tttm hammock

GLAMPING & HAMMOCK FIESTA MALAYSIA 2022

GLAMPING & HAMMOCK FIESTA MALAYSIA 2022

Outdoor Pro mengucapkan tahniah kepada penganjur diatas kejayaan menganjurkan Glamping And Hammock Fiesta Malaysia (GHFM) di Tiger Base Camp, Kota Tinggi, Johor pada 3 & 4 September 2022. Terima kasih atas sokongan dan penyertaan para peserta yang sangat membantu menjayakan program tersebut. Korang semua memang AWESOME!!!! was last modified: September 14th, 2022

Read More
TICKET TO THE MOON RIDGELINE KIT

TICKET TO THE MOON RIDGELINE KIT

Nampak ringkas je aksesori ni tapi sangat berguna untuk korang yang suka gunakan hammock waktu camping. Ridgeline ni fungsi dia untuk korang organize barang keperluan korang macam talipon, wallet, kunci, lampu dan botol air. was last modified: August 29th, 2022

Read More
AKSESORI UNTUK HAMMOCK TICKET TO THE MOON

AKSESORI UNTUK HAMMOCK TICKET TO THE MOON

Sini hammock, sana hammock, mana-mana pun hammok. Tapi untuk korang yang pakai hammock Ticket To The Moon (TTTM) mesti korang nak kelainan dari hammock yang lain kan? Bestnya jenama TTTM ni ada aksesori tambahan yang boleh korang dapatkan di Outdoor Pro. was last modified: August 24th, 2022

Read More
Ticket To The Moon Moontarp

HAMMOCK KERING TAK KENA HUJAN

Ticket To The Moon Moontarp membolehkan korang menikmati aktiviti luar walaupun dalam keadaan hujan atau panas. Ia direka khas untuk hammock kerana saiznya yang boleh menutupi sepenuhnya bahagian atas hammock bersaiz Compact, Original, King dan Lightest. was last modified: March 29th, 2022

Read More
BAREBONES RAILROAD LANTERN

BAREBONES RAILROAD LANTERN

Cita rasa antik dengan sentuhan teknologi moden menjadikan lantern ini buruan peminat Barebones. Dengan penutup kaca ‘Seeded Glass’ dan kemasan tembaga menjadikan lampu ini unik untuk menghiasi meja makan atau di campsite. was last modified: March 24th, 2022

Read More
FLYSHEET, TARP ATAU SHELTER?

FLYSHEET, TARP ATAU SHELTER?

Tiga istilah ini biasa digunakan dan ia merujuk kepada fabrik kalis air yang digunakan sebagai atap ketika berkhemah. Tujuan utama flysheet digunakan untuk melindungi hammock, khemah dan tempat tidur dari cahaya matahari dan juga hujan. was last modified: March 21st, 2022

Read More
Glamping Themed

⛺️ TERDAPAT 4 WARNA TEMA CAMPSITE YANG BIASA DIGUNAKAN, MIN SUKA WARNA KE-5 ⛺️

Korang biasa dengar istilah Glamping? Glamping daripada gabungan perkataan ‘glamorous camping’. Kalau korang perasan, glamping merupakan trend yang sudah mula merebak di Malaysia. Dulunya hanya pemilik campsite menawarkan pakej glamping, tapi kini kita dah boleh buat sendiri glamping. Banyak je jenama-jenama barangan camping yang mengeluarkan peralatan yang sesuai untuk glamping. was last modified: January 19th, 2022

Read More
TICKET TO THE MOON LIGHTEST HAMMOCK

TICKET TO THE MOON LIGHTEST HAMMOCK

Memperkenalkan Lightest Hammock produk terbaru dari Ticket To The Moon. Mempunyai ciri-ciri yang diidamkan oleh penggemar sukan outdoor; kecil, ringan dan tahan lasak. was last modified: December 22nd, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON LIGHTEST HAMMOCK & LIGHTEST STRAP

TICKET TO THE MOON LIGHTEST HAMMOCK & LIGHTEST STRAP

Ringan dengan ketahanan yang mengagumkan. Persediaan yang pantas menjadikan pergerakan antara tapak perkhemahan menjadi lebih mudah. . Selain faktor keselesaan, setiap gram berat hammock juga memainkan peranan yang sangat penting. Terutamanya apabila anda seorang pengembara yang mengembara dengan hanya beg galas. Tiket To The Moon menggunakan material nilon payung terjun untuk Lightest Hammock, yang disambungkan dengan tali dan gelung Dyneema dengan carabiner yang langsing tetapi kukuh. Hammock ini sangat selesa dan beratnya hanya 228 gram dan ia boleh didapati dalam panjang 320 sentimeter. was last modified: January 19th, 2022

Read More
CHECKED IN TIGER BASE CAMP

CHECKED IN TIGER BASE CAMP

Menjadi kemestian apabila anda menceburi aktiviti outdoor anda pasti akan berkhemah. Tiger Base Camp antara tapak perkhemahan yang menjadi sebutan para pelanggan Outdoor Pro. Sebagai inisiatif, kami telah ‘Checked In’ di Tiger Base Camp pada 19 & 20 November 2021. was last modified: November 30th, 2021

Read More
SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

Sekiranya anda mencari peralatan “Preppers” yang kecil, ringan, padat, dan paling penting mampu menapis air anda, jangan cari lagi ! SAWYER jawapannya. . was last modified: September 22nd, 2021

Read More
RAHSIA KEKALKAN KESEJUKAN SUHU COOLER

RAHSIA KEKALKAN KESEJUKAN SUHU COOLER

𝗛𝗮𝗶𝘀𝗵, 𝟯 𝗝𝗮𝗺 𝗝𝗲 𝗧𝗮𝗵𝗮𝗻 𝗦𝗲𝗷𝘂𝗸 𝗚𝘂𝗻𝗮 𝗖𝗼𝗼𝗹𝗲𝗿 𝗡𝗶 ! 𝗥𝗼𝘀𝗮𝗸 𝗖𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗟𝗮 𝗠𝗮𝗸𝗮𝗻𝗮𝗻 𝗠𝗮𝗰𝗮𝗺 𝗡𝗶..😫 . Anda ada masalah macam ni ? Jangan risau, harini min akan share pada anda “Trick” macam mana untuk maksimumkan ketahanan suhu sejuk dalam cooler box ni. was last modified: September 22nd, 2021

Read More
PAY WITH SPLIT

PAY WITH SPLIT

𝗦𝗣𝗟𝗜𝗧 𝗔𝗞𝗔𝗡 𝗠𝗘𝗡𝗚𝗨𝗕𝗔𝗛 𝗖𝗔𝗥𝗔 𝗔𝗡𝗗𝗔 𝗠𝗘𝗠𝗕𝗘𝗟𝗜 ❗️ . 𝗔𝗽𝗮 𝗶𝘁𝘂 𝗦𝗽𝗹𝗶𝘁 ? Split adalah perkhidmatan pembayaran ansuran yang membolehkan kedai memberi pilihan kepada pelanggan mereka untuk membayar sehingga 3 pembayaran bulanan yang sama dalam talian, di kedai atau di mana-mana aplikasi chatting. was last modified: September 7th, 2021

Read More
TIPS KESELAMATAN GUNAKAN STOVE

TIPS KESELAMATAN GUNAKAN STOVE

Camping Dah Boleh On Guys ! . Dah Tepu Duduk Rumah ? Simpanan Keseronokkan Dalam Diri Dah Habis ? Berkhemah di bawah bintang adalah pemulihan yang jelas anda perlukan untuk kembali tersenyum. . Dah agak lama kita terhenti dari melakukan sebarang aktiviti riadah di luar. Jadi jom kita refresh balik apa yang perlu kita lakukan untuk elakkan sebarang kecelakaan dari berlaku 😉 was last modified: September 7th, 2021

Read More
STANLEY ADVENTURE TWO CUP COOKSET 24OZ

STANLEY ADVENTURE TWO CUP COOKSET 24OZ

𝐀𝐩𝐚 𝐘𝐚𝐧𝐠 𝐏𝐞𝐫𝐥𝐮 𝐓𝐚𝐡𝐮 ? . Anda yang melakukan aktiviti kayak, backpacking, hiking dan meminati aktiviti solo camping perlu follow posting ni hingga hujung. Posting ini sememangnya untuk anda ! was last modified: August 29th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON HONEYMOON HAMMOCK

TICKET TO THE MOON HONEYMOON HAMMOCK

Muat 5 Orang Dewasa Dalam 1 Hammock ! . Posting kalini kita akan tengok satu model hammock yang sangat unik dari Ticket to The Moon. Yes betul ! Honeymoon. Nama je pon dah menarikkan. . Persoalan pertama yang bermain adalah kenapa nama dia honeymoon ❓ Ini disebabkan hammock yang berukuran 500 cm x 300 cm ni sangat selesa untuk digunakan secara berdua dan digunakan juga untuk waktu yang istimewa. was last modified: August 12th, 2021

Read More
ASAL USUL HAMMOCK

ASAL USUL HAMMOCK

“Tahukah Anda, Hammock Wujud 1,000 Tahun Lepas ?” . Hammock mempunyai sejarah panjang sebagai tempat tinggal dan tempat berehat. Tapi siapa yang membuat yang memperkenalkan dan ini ke bentuk asal hammock? . Tiba masanya untuk dapatkan jawapan. Jom ! was last modified: August 5th, 2021

Read More
CLAYMORE FAN V600+

CLAYMORE FAN V600+

❄️❄️ 𝐊𝐢𝐩𝐚𝐬 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐚 𝐕𝐢𝐫𝐚𝐥 𝐔𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞 | 𝐂𝐋𝐀𝐘𝐌𝐎𝐑𝐄 𝐕𝟔𝟎𝟎+ ❄️❄️ . Terkini Claymore telah pon membuat pembaharuan pada kipas yang viral ni dulu dari V600 ke V600+. . Jadinya, posting kalini kita tengok apa perbezaan yang ada pada kipas ni supaya anda dapat lebih pengetahuan sebelum membuat sebarang keputusan. was last modified: July 27th, 2021

Read More
10 GADGET CAMPING MENARIK

10 GADGET CAMPING MENARIK

Mencari kaedah inovatif untuk meningkatkan pengalaman berkhemah anda? . Baiklah, kami memberikan idea mengenai 10 alatan perkhemahan yang anda pasti tidak akan ketinggalan. Bersiap sedia, anda mesti kagum selepas melihatnya. Ada tersenarai tak barangan anda? was last modified: July 23rd, 2021

Read More
NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

Anda request Naturehike di Outdoor Pro dan kami berjaya tunaikan  Check out Shopee kami sekarang untuk lihat sendiri kelengkapan yang mungkin anda tunggu – tunggu. was last modified: July 16th, 2021

Read More
NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

Kerusi lipat ini adalah kerusi yang sesuai untuk kegunaan outdoor atau di rumah. Sama ada membawanya untuk berkelah, berkhemah, atau berehat di rumah, atau membaca buku ianya sangat sesuai. Korang akan jadi malas, bila korang dah duduk atas kerusi ni susah untuk bangun semula.🤣 Jom check out review ni! was last modified: July 12th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

Product Sharing Kali Ni Dari Ticket To The Moon . Istimewa sikit kalini adalah disebabkan produk ni jarang di highlight walhal sebenarnya produk ni sangat membantu dalam menjamin keselamatan korang semasa berhayun tau. Carbiner 10 kN sebenarnya korang boleh gantikan dengan S-Hook yang asalnya ada pada Hammock Ticket to The Moon ni. Sangat simple step korang nak tukar dari S-Hook ke Carabiner 10 kN ni. was last modified: June 27th, 2021

Read More
SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! 😁

SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! 😁

Sharing Min nak buat harini adalah berkenaan spot yang boleh korang cuba sama ada indoor ataupon outdoor. Untuk yang dah memiliki hammock, kenapa simpan je kalau korang boleh gunakan sendiri di rumah ? Simple DIY dan korang boleh enjoy the moment. was last modified: June 22nd, 2021

Read More
INDOOR CAMPING

INDOOR CAMPING

PKP ni punca ramai yang try Indoor Camping. Dapat la pecahkan kebosanan duduk di rumah ni sambil bergelak tawa dengan family and layan kopi panas. was last modified: June 7th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

Matlamat utama adalah untuk planet yang sihat dan bersih, dan 𝐁𝐚𝐜𝐤𝐩𝐚𝐜𝐤 𝐏𝐥𝐮𝐬 adalah salah satu produk yang lahir berkat komitmen itu. was last modified: May 24th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON ECO BAG S

TICKET TO THE MOON ECO BAG S

Eco Bag dari Ticket To The Moon permulaan Fashion Outdoor Terbaru..! . Material yang digunakan untuk Eco Bag 👜 adalah “waste material” atau serpihan material dari potongan hammock Ticket To The Moon. Process upcycling ni bertujuan untuk mengelakkan pembaziran bahan dan satu inisiatif dari Ticket To The Moon untuk memastikan penggunaan plastik dapat dikurangkan. was last modified: May 3rd, 2021

Read More
Back to top