Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

tttm hammock

CHECKED IN TIGER BASE CAMP

CHECKED IN TIGER BASE CAMP

Menjadi kemestian apabila anda menceburi aktiviti outdoor anda pasti akan berkhemah. Tiger Base Camp antara tapak perkhemahan yang menjadi sebutan para pelanggan Outdoor Pro. Sebagai inisiatif, kami telah ‘Checked In’ di Tiger Base Camp pada 19 & 20 November 2021. was last modified: November 30th, 2021

Read More
SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

Sekiranya anda mencari peralatan “Preppers” yang kecil, ringan, padat, dan paling penting mampu menapis air anda, jangan cari lagi ! SAWYER jawapannya. . was last modified: September 22nd, 2021

Read More
RAHSIA KEKALKAN KESEJUKAN SUHU COOLER

RAHSIA KEKALKAN KESEJUKAN SUHU COOLER

๐—›๐—ฎ๐—ถ๐˜€๐—ต, ๐Ÿฏ ๐—๐—ฎ๐—บ ๐—๐—ฒ ๐—ง๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฒ๐—ท๐˜‚๐—ธ ๐—š๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—–๐—ผ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ฟ ๐—ก๐—ถ ! ๐—ฅ๐—ผ๐˜€๐—ฎ๐—ธ ๐—–๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐—Ÿ๐—ฎ ๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—บ ๐—ก๐—ถ..๐Ÿ˜ซ . Anda ada masalah macam ni ? Jangan risau, harini min akan share pada anda “Trick” macam mana untuk maksimumkan ketahanan suhu sejuk dalam cooler box ni. was last modified: September 22nd, 2021

Read More
PAY WITH SPLIT

PAY WITH SPLIT

๐—ฆ๐—ฃ๐—Ÿ๐—œ๐—ง ๐—”๐—ž๐—”๐—ก ๐— ๐—˜๐—ก๐—š๐—จ๐—•๐—”๐—› ๐—–๐—”๐—ฅ๐—” ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐— ๐—˜๐— ๐—•๐—˜๐—Ÿ๐—œ โ—๏ธ . ๐—”๐—ฝ๐—ฎ ๐—ถ๐˜๐˜‚ ๐—ฆ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐˜ ? Split adalah perkhidmatan pembayaran ansuran yang membolehkan kedai memberi pilihan kepada pelanggan mereka untuk membayar sehingga 3 pembayaran bulanan yang sama dalam talian, di kedai atau di mana-mana aplikasi chatting. was last modified: September 7th, 2021

Read More
TIPS KESELAMATAN GUNAKAN STOVE

TIPS KESELAMATAN GUNAKAN STOVE

Camping Dah Boleh On Guys ! . Dah Tepu Duduk Rumah ? Simpanan Keseronokkan Dalam Diri Dah Habis ? Berkhemah di bawah bintang adalah pemulihan yang jelas anda perlukan untuk kembali tersenyum. . Dah agak lama kita terhenti dari melakukan sebarang aktiviti riadah di luar. Jadi jom kita refresh balik apa yang perlu kita lakukan untuk elakkan sebarang kecelakaan dari berlaku ๐Ÿ˜‰ was last modified: September 7th, 2021

Read More
STANLEY ADVENTURE TWO CUP COOKSET 24OZ

STANLEY ADVENTURE TWO CUP COOKSET 24OZ

๐€๐ฉ๐š ๐˜๐š๐ง๐  ๐๐ž๐ซ๐ฅ๐ฎ ๐“๐š๐ก๐ฎ ? . Anda yang melakukan aktiviti kayak, backpacking, hiking dan meminati aktiviti solo camping perlu follow posting ni hingga hujung. Posting ini sememangnya untuk anda ! was last modified: August 29th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON HONEYMOON HAMMOCK

TICKET TO THE MOON HONEYMOON HAMMOCK

Muat 5 Orang Dewasa Dalam 1 Hammock ! . Posting kalini kita akan tengok satu model hammock yang sangat unik dari Ticket to The Moon. Yes betul ! Honeymoon. Nama je pon dah menarikkan. . Persoalan pertama yang bermain adalah kenapa nama dia honeymoon โ“ Ini disebabkan hammock yang berukuran 500 cm x 300 cm ni sangat selesa untuk digunakan secara berdua dan digunakan juga untuk waktu yang istimewa. was last modified: August 12th, 2021

Read More
ASAL USUL HAMMOCK

ASAL USUL HAMMOCK

“Tahukah Anda, Hammock Wujud 1,000 Tahun Lepas ?” . Hammock mempunyai sejarah panjang sebagai tempat tinggal dan tempat berehat. Tapi siapa yang membuat yang memperkenalkan dan ini ke bentuk asal hammock? . Tiba masanya untuk dapatkan jawapan. Jom ! was last modified: August 5th, 2021

Read More
CLAYMORE FAN V600+

CLAYMORE FAN V600+

โ„๏ธโ„๏ธ ๐Š๐ข๐ฉ๐š๐ฌ ๐Š๐จ๐ซ๐ž๐š ๐•๐ข๐ซ๐š๐ฅ ๐”๐ฉ๐ ๐ซ๐š๐๐ž | ๐‚๐‹๐€๐˜๐Œ๐Ž๐‘๐„ ๐•๐Ÿ”๐ŸŽ๐ŸŽ+ โ„๏ธโ„๏ธ . Terkini Claymore telah pon membuat pembaharuan pada kipas yang viral ni dulu dari V600 ke V600+. . Jadinya, posting kalini kita tengok apa perbezaan yang ada pada kipas ni supaya anda dapat lebih pengetahuan sebelum membuat sebarang keputusan. was last modified: July 27th, 2021

Read More
10 GADGET CAMPING MENARIK

10 GADGET CAMPING MENARIK

Mencari kaedah inovatif untuk meningkatkan pengalaman berkhemah anda? . Baiklah, kami memberikan idea mengenai 10 alatan perkhemahan yang anda pasti tidak akan ketinggalan. Bersiap sedia, anda mesti kagum selepas melihatnya. Ada tersenarai tak barangan anda? was last modified: July 23rd, 2021

Read More
NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

Anda request Naturehike di Outdoor Pro dan kami berjaya tunaikanย ย Check out Shopee kami sekarang untuk lihat sendiri kelengkapan yang mungkin anda tunggu – tunggu. was last modified: July 16th, 2021

Read More
NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

Kerusi lipat ini adalah kerusi yang sesuai untuk kegunaan outdoor atau di rumah. Sama ada membawanya untuk berkelah, berkhemah, atau berehat di rumah, atau membaca buku ianya sangat sesuai. Korang akan jadi malas, bila korang dah duduk atas kerusi ni susah untuk bangun semula.๐Ÿคฃ Jom check out review ni! was last modified: July 12th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

Product Sharing Kali Ni Dari Ticket To The Moon . Istimewa sikit kalini adalah disebabkan produk ni jarang di highlight walhal sebenarnya produk ni sangat membantu dalam menjamin keselamatan korang semasa berhayun tau. Carbiner 10 kN sebenarnya korang boleh gantikan dengan S-Hook yang asalnya ada pada Hammock Ticket to The Moon ni. Sangat simple step korang nak tukar dari S-Hook ke Carabiner 10 kN ni. was last modified: June 27th, 2021

Read More
SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

Sharing Min nak buat harini adalah berkenaan spot yang boleh korang cuba sama ada indoor ataupon outdoor. Untuk yang dah memiliki hammock, kenapa simpan je kalau korang boleh gunakan sendiri di rumah ? Simple DIY dan korang boleh enjoy the moment. was last modified: June 22nd, 2021

Read More
INDOOR CAMPING

INDOOR CAMPING

PKP ni punca ramai yang try Indoor Camping. Dapat la pecahkan kebosanan duduk di rumah ni sambil bergelak tawa dengan family and layan kopi panas. was last modified: June 7th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

Matlamat utama adalah untuk planet yang sihat dan bersih, dan ๐๐š๐œ๐ค๐ฉ๐š๐œ๐ค ๐๐ฅ๐ฎ๐ฌ adalah salah satu produk yang lahir berkat komitmen itu. was last modified: May 24th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON ECO BAG S

TICKET TO THE MOON ECO BAG S

Eco Bag dari Ticket To The Moon permulaan Fashion Outdoor Terbaru..! . Material yang digunakan untuk Eco Bag ๐Ÿ‘œ adalah “waste material” atau serpihan material dari potongan hammock Ticket To The Moon. Process upcycling ni bertujuan untuk mengelakkan pembaziran bahan dan satu inisiatif dari Ticket To The Moon untuk memastikan penggunaan plastik dapat dikurangkan. was last modified: May 3rd, 2021

Read More
STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

Haishh ! Jangan pikir lagi. Datang je Outdoor Pro. Bertukar ke Stanley Harini dan rasakan nikmat minum on another level..๐Ÿ˜ Hah.. Ini baru mukadimah. Kalau korang nak yang Stanley 3 hari panas bagitau ea.. . SHOPEE : https://shopee.com.my/search?keyword=stanley&shop=148567156 . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 3rd, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐Ÿ“Œ Bentuk struktur lengkung sesuai dengan lekuk leher, lembut dan selesa ๐Ÿ“Œ Kain komposit elastik TPU. ๐Ÿ“Œ Lebih kecil daripada telefon bimbit dan lebih ringan daripada telefon bimbit, berat 83 gram. . was last modified: April 14th, 2021

Read More
5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

Bagi menyemarakkan lagi Earth Day tahun 2021, JOM GUYS !! kita switch dari gunakan plastic bag sewaktu berbelanja dengan menggunakan Reusable Bag harini jugak. Min faham, ramai yang kecundang niat murni ni disebabkan beberapa faktor macam terlupa bawa reusable bag dan unplanned berbelanja. Tapi min ucapkan SYABAS, at least korang dah mula lakukan sesuatu.. . Untuk naikkan semula semangat Cintakan Alam korang ini 5 sebab korang perlu switch ke bag reusable : was last modified: April 4th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

๐Ÿ“Œ MOONCHAIR antara alternatif anda bersantai dengan cara yang unik. ๐Ÿ“Œ Menarik untuk gantung di taman, di beranda depan atau balkoni. ๐Ÿ“Œ Bonus menggunakan MOONCHAIR yang asli dengan tempat letak kaki yang selesa dan membantu menghilangkan ketegangan tulang belakang. . was last modified: March 31st, 2021

Read More
COLEMAN KICKBACK CAMPING CHAIR

COLEMAN KICKBACK CAMPING CHAIR

Berbaloi Guna Kerusi Portable Boleh Tampung Sampai ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ค๐  ! . Hahh ! Sembang kalini min nak story dengan korang tentang kerusi camping yang boleh korang gunakan tak kira di mana sekali pon. Gambar yang korang nampak ni adalah Coleman Kickback chair.. was last modified: March 28th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON - MOON CHAIR

TICKET TO THE MOON – MOON CHAIR

– Kuat, tahan lama dan senang dibawa. – Kerusi yang selesa untuk melepaskan semua tekanan dari tulang belakang anda. – Dapat mencari kedudukan yang tepat. – Tempat letak kaki membuatkan anda lebih tenang dan nyaman. – Sesuai untuk aktiviti Indoor di dalam rumah, balkoni, halaman rumah dan aktiviti Outdoor di bawah pokok menyaksikan matahari terbenam. – Set Moon Chair lengkap dengan beg galas, nautical rope dan carabiner 10kN untuk pemasangan yang lebih terjamin. was last modified: March 14th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : CLAYMOR3 FAN V600

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : CLAYMOR3 FAN V600

๐Ÿ“Œ Kipas angin outdoor & lifestyle WIRELESS. ๐Ÿ“Œ Pelbagai kedudukan, boleh digantungkan atau berdiri. ๐Ÿ“Œ Bateri BUILT-IN berkapasiti besar sehingga boleh mengecas sambil kipas di pasang. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
RECHARGEABLE GLARE CAMPING LIGHT | REVIEW

RECHARGEABLE GLARE CAMPING LIGHT | REVIEW

Benda wajib yang korang perlu ada adalah LAMPU. Tak kisah laa lilin ke, torchlight ke, headlamp, spotlight, lampu handphone dan apa yang seangkatan dengannya berkaitan tentang cahaya. Korang mesti akan teliti sebelum beli sesuatu lampu untuk kesesuaian aktiviti korang kan. Mungkin ada diantara korang dah pon ada lampu ni tapi korang mesti baru perasan ‘Ohh itu rupanye function dia’ Haaa… Min bagi kesenangan untuk korang mungkin ada yang tak tau dan mungkin juga baru tau. So saksikan review yang min dah siapkan untuk korang. was last modified: February 24th, 2021

Read More
Bag Kalis Air

Bag Kalis Air

Bercakap tentang “Bag Kalis Air”, semestinya tujuannya adalah untuk cegah dari barangan peribadi korang basah atau rosak dari terkena air. Terutamanya barangan eletronik korang kan. Persoalanya siapa yang berbaloi gunakan ? So Min ada senaraikan 6 pengguna yang paling COCOK untuk gunakan bag jenis waterproof ni. was last modified: February 21st, 2021

Read More
Back to top