fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

true utility

VICTORINOX SWISS CHAMP

VICTORINOX SWISS CHAMP

Pocket Knife Legendary Dari Swiss. | REVIEW . Apabila anda mendengar perkataan Pisau Tentera Swiss, kemungkinan anda memikirkan pisau legenda. Dan legenda itu diteruskan dengan pisau poket Swiss Champ. Pisau poket ini, mempunyai tidak kurang dari 33 fungsi dalam banyak kemungkinan. Di mana sahaja anda berada dan apa sahaja yang berlaku, ia dapat diperbaiki dengan Swiss Champ. Jom check out review ni! was last modified: July 27th, 2021

Read More
GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

Mantra Survival : Stay Prepare. Stay Alive..❗️ . Product yang Min nak ketengahkan harini adalah dari Gerber Gear guys. Memang tak asing Gerber ni dengan pasaran Malaysia. Even, ada product dari Gerber yang berada di ranking terbaik dunia. Tapi untuk product kalini Min share sikit tentang Gerber Bear Grylls Basic Survival Kit. was last modified: May 17th, 2021

Read More
Bergaya Outdoor Raya 2021

MASA UNTUK DAPATKAN BENDA BARU..‼️ – KAN RAYA ..

Hah, Dah plan nak guna syle macam mana tahun ni untuk raya? Apa kata korang try Outdoor Style. 𝐑𝐀𝐑𝐄 boss guna Outdoor Style ni. Automatic nampak maskulin gitchuu..πŸ™ˆ Bro, ini pon antara alasan kukuh ni untuk dapat lesen dari “Cik Puan Besar”.. was last modified: April 20th, 2021

Read More
π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

πŸ“Œ Klip CARABINER untuk memasang dan mengeluarkan dari rantai kunci anda dengan mudah dan cepat. πŸ“Œ KOMPAK dan bergaya. πŸ“Œ Pemegang aluminium ANODIZED. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
Top 3 EDC Popular Di Malaysia

Top 3 EDC Popular Di Malaysia

Top 3 EDC popular di Malaysia ! 🚨 Sekarang menjadi satu fenomena di mana Everyday Carry (EDC) item menjadi suatu kemestian yang akan dibawa kemana sahaja dan pada setiap masa. Min sendiri ada torchlight yang akan min bawa kemana2 je. Bukan apa, kadang2 seronok sendiri dapat on suluh2 sikit nampak line cahaya tu. hehe. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top