fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

10 GADGET CAMPING MENARIK

10 GADGET CAMPING MENARIK

Mencari kaedah inovatif untuk meningkatkan pengalaman berkhemah anda? . Baiklah, kami memberikan idea mengenai 10 alatan perkhemahan yang anda pasti tidak akan ketinggalan. Bersiap sedia, anda mesti kagum selepas melihatnya. Ada tersenarai tak barangan anda? was last modified: July 23rd, 2021

Read More
AKSESORI CAMPING NATUREHIKE

AKSESORI CAMPING NATUREHIKE

Ok untuk posting kalini collection pole yang Naturehike ada untuk aktiviti camping korang. Folding Light Pole tu kita clamp kan je tepi meja and gantung lampu. So tak mengganggu ruang atas meja. Canopy Pole untuk flysheet korang. Dah tak sabar dapat kebenaran berkhemah ni .. . was last modified: July 12th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

Product Sharing Kali Ni Dari Ticket To The Moon . Istimewa sikit kalini adalah disebabkan produk ni jarang di highlight walhal sebenarnya produk ni sangat membantu dalam menjamin keselamatan korang semasa berhayun tau. Carbiner 10 kN sebenarnya korang boleh gantikan dengan S-Hook yang asalnya ada pada Hammock Ticket to The Moon ni. Sangat simple step korang nak tukar dari S-Hook ke Carabiner 10 kN ni. was last modified: June 27th, 2021

Read More
SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

Sharing Min nak buat harini adalah berkenaan spot yang boleh korang cuba sama ada indoor ataupon outdoor. Untuk yang dah memiliki hammock, kenapa simpan je kalau korang boleh gunakan sendiri di rumah ? Simple DIY dan korang boleh enjoy the moment. was last modified: June 22nd, 2021

Read More
STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA : SELAMAT HARI RAYA . Salam Lebaran Guyss..! Ada makan makan takkk.. ? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 24th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

Matlamat utama adalah untuk planet yang sihat dan bersih, dan ๐๐š๐œ๐ค๐ฉ๐š๐œ๐ค ๐๐ฅ๐ฎ๐ฌ adalah salah satu produk yang lahir berkat komitmen itu. was last modified: May 24th, 2021

Read More
TIPS PENJAGAAN KHEMAH

TIPS PENJAGAAN KHEMAH

Lebih dari 82% campers terlupa yang hanya dengan menjaga khemah dapat mengurangkan kos kerugian baik pulih atau tukar dengan yang baru โ—๏ธ Ini caranya kalau nak untung membeli khemah.. . was last modified: May 24th, 2021

Read More
TIPS PENYIMPANAN KHEMAH

TIPS PENYIMPANAN KHEMAH

Ramai yang request dengan min, cara senang simpan khemah. . Macam macam gaya yang dah try simpan tapi still failed. Contohnya takboleh nak zip, yang main sumbat nya lain, siap ada beli beg kedua untuk simpan khemah sebab tak muat. was last modified: May 9th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON ECO BAG S

TICKET TO THE MOON ECO BAG S

Eco Bag dari Ticket To The Moon permulaan Fashion Outdoor Terbaru..! . Material yang digunakan untuk Eco Bag ๐Ÿ‘œ adalah “waste material” atau serpihan material dari potongan hammock Ticket To The Moon. Process upcycling ni bertujuan untuk mengelakkan pembaziran bahan dan satu inisiatif dari Ticket To The Moon untuk memastikan penggunaan plastik dapat dikurangkan. was last modified: May 3rd, 2021

Read More
STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

Haishh ! Jangan pikir lagi. Datang je Outdoor Pro. Bertukar ke Stanley Harini dan rasakan nikmat minum on another level..๐Ÿ˜ Hah.. Ini baru mukadimah. Kalau korang nak yang Stanley 3 hari panas bagitau ea.. . SHOPEE : https://shopee.com.my/search?keyword=stanley&shop=148567156 . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 3rd, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : STANLEY STAINLESS STEEL CAMP MUG

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : STANLEY STAINLESS STEEL CAMP MUG

๐Ÿ“Œ Sesuai digunakan untuk berkhemah dan dirumah. ๐Ÿ“Œ Stainless Steel tidak akan karat ๐Ÿ“Œ Penutup flip yang mengelakkan terdedah dari habuk dan serangga. . was last modified: May 2nd, 2021

Read More
STANLEY COOLER BOX & JUG

STANLEY COOLER BOX & JUG

4 Hari suhu sejuk dalam cooler mampu kekal kalau korang gunakan Adventure Cooler Box yang besarnya 28 Liter ni. was last modified: April 25th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐Ÿ“Œ Bentuk struktur lengkung sesuai dengan lekuk leher, lembut dan selesa ๐Ÿ“Œ Kain komposit elastik TPU. ๐Ÿ“Œ Lebih kecil daripada telefon bimbit dan lebih ringan daripada telefon bimbit, berat 83 gram. . was last modified: April 14th, 2021

Read More
WOODEN CAMPING TABLE

MEJA KAYU VIRAL? WOODEN CAMPING TABLE

Penyeri suasana camping dan meja beradab. Kelengkapan camping yg wajib korang ada, bukan sahaja untuk letak makanan, boleh dijadikan meja kopi atau memasak. Kenapa meja kayu ni jadi pilihan ramai campers salah satunye dorang nak menyerikan suasana camping dan benda wajib RACUN laa gais, apa lagi. Check this out! was last modified: April 7th, 2021

Read More
5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

Bagi menyemarakkan lagi Earth Day tahun 2021, JOM GUYS !! kita switch dari gunakan plastic bag sewaktu berbelanja dengan menggunakan Reusable Bag harini jugak. Min faham, ramai yang kecundang niat murni ni disebabkan beberapa faktor macam terlupa bawa reusable bag dan unplanned berbelanja. Tapi min ucapkan SYABAS, at least korang dah mula lakukan sesuatu.. . Untuk naikkan semula semangat Cintakan Alam korang ini 5 sebab korang perlu switch ke bag reusable : was last modified: April 4th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

๐Ÿ“Œ MOONCHAIR antara alternatif anda bersantai dengan cara yang unik. ๐Ÿ“Œ Menarik untuk gantung di taman, di beranda depan atau balkoni. ๐Ÿ“Œ Bonus menggunakan MOONCHAIR yang asli dengan tempat letak kaki yang selesa dan membantu menghilangkan ketegangan tulang belakang. . was last modified: March 31st, 2021

Read More
COLEMAN KICKBACK CAMPING CHAIR

COLEMAN KICKBACK CAMPING CHAIR

Berbaloi Guna Kerusi Portable Boleh Tampung Sampai ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ค๐  ! . Hahh ! Sembang kalini min nak story dengan korang tentang kerusi camping yang boleh korang gunakan tak kira di mana sekali pon. Gambar yang korang nampak ni adalah Coleman Kickback chair.. was last modified: March 28th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON - MOON CHAIR

TICKET TO THE MOON – MOON CHAIR

– Kuat, tahan lama dan senang dibawa. – Kerusi yang selesa untuk melepaskan semua tekanan dari tulang belakang anda. – Dapat mencari kedudukan yang tepat. – Tempat letak kaki membuatkan anda lebih tenang dan nyaman. – Sesuai untuk aktiviti Indoor di dalam rumah, balkoni, halaman rumah dan aktiviti Outdoor di bawah pokok menyaksikan matahari terbenam. – Set Moon Chair lengkap dengan beg galas, nautical rope dan carabiner 10kN untuk pemasangan yang lebih terjamin. was last modified: March 14th, 2021

Read More
TIPS PEMILIHAN MEJA CAMPING

TIPS PEMILIHAN MEJA CAMPING

Cara Yang Luar Biasa Mudah Untuk Pilih Meja Camping. . Yes, min tau korang banyak buat kajian sendiri tentang peralatan camping yang sesuai untuk korang gunakan. Menjadi phenomena baru masa kini untuk aktiviti camping di negara kita dengan menggunakan setup yang lengkap dari khemah, peralatan memasak hingga ke aksesories perkhemahan. So, untuk perkongsian minggu ni min nak kenalkan korang dengan Jenis Camping Table yang popular dalam kalangan campers. was last modified: March 7th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : CLAYMOR3 FAN V600

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : CLAYMOR3 FAN V600

๐Ÿ“Œ Kipas angin outdoor & lifestyle WIRELESS. ๐Ÿ“Œ Pelbagai kedudukan, boleh digantungkan atau berdiri. ๐Ÿ“Œ Bateri BUILT-IN berkapasiti besar sehingga boleh mengecas sambil kipas di pasang. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
Ticket To The Moon Pro Hammock

Ticket To The Moon Pro Hammock

Selesai 3 Masalah Utama Waktu Tidur Semasa Outdoor ! . Masalah utama waktu tidur semasa outdoor adalah nyamuk, panas, dan permukaan tak selesa semasa baring. Bayangkan, bila dah penat seharian hiking dan badan dah pewai, korang mesti fikir nak baring nak rebahkan badan je. Something yang cepat dan mudah memang sangat membantu saat ni. So, Min suggest korang gunakan system tidur Ticket To The Moon Pro Hammock untuk settlekan SEMUA masalah ni. was last modified: February 14th, 2021

Read More
Jenis Hammock Ticket To The Moon

Jenis Hammock Ticket To The Moon

Hammock TTTM Datang Dengan Pilihan Size. Kenapa ? ๐Ÿง . Dengan Ticket To The Moon korang dapat Premium Kualiti Hammock dengan 10 Tahun Warranty against defects in workmanship and materials. Plus ! boleh tampung berat sehingga 200 kg. Berbaloi tak dengan sekali pembelian then korang boleh gunakan untuk masa yang lama ? Daripada beli, rosak then beli lagi ? Itu min tinggalkan untuk korang decide. was last modified: February 7th, 2021

Read More
Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Orang ramai sanggup datang walaupon dari Kota Tinggi semata nak rasakan sendiri pengalaman dengan Outdoor Pro. Korang yang area Skudai ni dah singgah belum ? was last modified: January 7th, 2021

Read More
Back to top