Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

Stanley

GLAMPING & HAMMOCK FIESTA MALAYSIA 2022

GLAMPING & HAMMOCK FIESTA MALAYSIA 2022

Outdoor Pro mengucapkan tahniah kepada penganjur diatas kejayaan menganjurkan Glamping And Hammock Fiesta Malaysia (GHFM) di Tiger Base Camp, Kota Tinggi, Johor pada 3 & 4 September 2022. Terima kasih atas sokongan dan penyertaan para peserta yang sangat membantu menjayakan program tersebut. Korang semua memang AWESOME!!!! was last modified: September 14th, 2022

Read More
BAREBONES RAILROAD LANTERN

BAREBONES RAILROAD LANTERN

๐—ž๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ป๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป . Sekarang ni Barebones Railroad Lantern dah mendapat tempat dikalangan penggiat aktiviti outdoor terutamanya geng camper. Bukan sahaja untuk berkhemah, korang pun boleh jadikan lantern ni sebagai perhiasan di rumah. was last modified: April 26th, 2022

Read More
BAREBONES RAILROAD LANTERN

BAREBONES RAILROAD LANTERN

Cita rasa antik dengan sentuhan teknologi moden menjadikan lantern ini buruan peminat Barebones. Dengan penutup kaca ‘Seeded Glass’ dan kemasan tembaga menjadikan lampu ini unik untuk menghiasi meja makan atau di campsite. was last modified: March 24th, 2022

Read More
BAREBONES - ANTIK DAN KLASIK

BAREBONES – ANTIK DAN KLASIK

Pada masa kini ramai yang menggemari rekaan klasik tak kira untuk tapak perkhemahan atau pun hiasan rumah. Barebones menjadi pilihan terbaik kerana produknya berkonsep antik dan klasik. was last modified: March 6th, 2022

Read More
CHECKED IN TIGER BASE CAMP

CHECKED IN TIGER BASE CAMP

Menjadi kemestian apabila anda menceburi aktiviti outdoor anda pasti akan berkhemah. Tiger Base Camp antara tapak perkhemahan yang menjadi sebutan para pelanggan Outdoor Pro. Sebagai inisiatif, kami telah ‘Checked In’ di Tiger Base Camp pada 19 & 20 November 2021. was last modified: November 30th, 2021

Read More
RAHSIA KEKALKAN KESEJUKAN SUHU COOLER

RAHSIA KEKALKAN KESEJUKAN SUHU COOLER

๐—›๐—ฎ๐—ถ๐˜€๐—ต, ๐Ÿฏ ๐—๐—ฎ๐—บ ๐—๐—ฒ ๐—ง๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฒ๐—ท๐˜‚๐—ธ ๐—š๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—–๐—ผ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ฟ ๐—ก๐—ถ ! ๐—ฅ๐—ผ๐˜€๐—ฎ๐—ธ ๐—–๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐—Ÿ๐—ฎ ๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—บ ๐—ก๐—ถ..๐Ÿ˜ซ . Anda ada masalah macam ni ? Jangan risau, harini min akan share pada anda “Trick” macam mana untuk maksimumkan ketahanan suhu sejuk dalam cooler box ni. was last modified: September 22nd, 2021

Read More
STANLEY ADVENTURE TWO CUP COOKSET 24OZ

STANLEY ADVENTURE TWO CUP COOKSET 24OZ

๐€๐ฉ๐š ๐˜๐š๐ง๐  ๐๐ž๐ซ๐ฅ๐ฎ ๐“๐š๐ก๐ฎ ? . Anda yang melakukan aktiviti kayak, backpacking, hiking dan meminati aktiviti solo camping perlu follow posting ni hingga hujung. Posting ini sememangnya untuk anda ! was last modified: August 29th, 2021

Read More
10 GADGET CAMPING MENARIK

10 GADGET CAMPING MENARIK

Mencari kaedah inovatif untuk meningkatkan pengalaman berkhemah anda? . Baiklah, kami memberikan idea mengenai 10 alatan perkhemahan yang anda pasti tidak akan ketinggalan. Bersiap sedia, anda mesti kagum selepas melihatnya. Ada tersenarai tak barangan anda? was last modified: July 23rd, 2021

Read More
NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

Anda request Naturehike di Outdoor Pro dan kami berjaya tunaikanย ย Check out Shopee kami sekarang untuk lihat sendiri kelengkapan yang mungkin anda tunggu – tunggu. was last modified: July 16th, 2021

Read More
STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA : SELAMAT HARI RAYA . Salam Lebaran Guyss..! Ada makan makan takkk.. ? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 24th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON ECO BAG S

TICKET TO THE MOON ECO BAG S

Eco Bag dari Ticket To The Moon permulaan Fashion Outdoor Terbaru..! . Material yang digunakan untuk Eco Bag ๐Ÿ‘œ adalah “waste material” atau serpihan material dari potongan hammock Ticket To The Moon. Process upcycling ni bertujuan untuk mengelakkan pembaziran bahan dan satu inisiatif dari Ticket To The Moon untuk memastikan penggunaan plastik dapat dikurangkan. was last modified: May 3rd, 2021

Read More
STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

Haishh ! Jangan pikir lagi. Datang je Outdoor Pro. Bertukar ke Stanley Harini dan rasakan nikmat minum on another level..๐Ÿ˜ Hah.. Ini baru mukadimah. Kalau korang nak yang Stanley 3 hari panas bagitau ea.. . SHOPEE : https://shopee.com.my/search?keyword=stanley&shop=148567156 . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 3rd, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : STANLEY STAINLESS STEEL CAMP MUG

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : STANLEY STAINLESS STEEL CAMP MUG

๐Ÿ“Œ Sesuai digunakan untuk berkhemah dan dirumah. ๐Ÿ“Œ Stainless Steel tidak akan karat ๐Ÿ“Œ Penutup flip yang mengelakkan terdedah dari habuk dan serangga. . was last modified: May 2nd, 2021

Read More
STANLEY COOLER BOX & JUG

STANLEY COOLER BOX & JUG

4 Hari suhu sejuk dalam cooler mampu kekal kalau korang gunakan Adventure Cooler Box yang besarnya 28 Liter ni. was last modified: April 25th, 2021

Read More
Back to top