fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

rain jacket

COLUMBIA WATERTIGHT CAP

COLUMBIA WATERTIGHT CAP

Columbia Sportswear Company adalah sebuah syarikat yang mengeluarkan dan mengedarkan pakaian Sport & Outdoor serta penutup kepala, peralatan perkhemahan, pakaian ski, dan aksesori. Menampilkan kain kalis air bernafas (Breatheable) dan pelapik yang dapat ditukar ganti. was last modified: May 11th, 2021

Read More
ACCESSORIES FASHION UNTUK CASUAL AND RAYA ❓ GO FOR FJALLRAVEN POCKET..

ACCESSORIES FASHION UNTUK CASUAL AND RAYA ❓ GO FOR FJALLRAVEN POCKET..

Hai Guys ! So, untuk tips and sharing pada minggu ni jom kita tengok satu accesories sempurna yang sangat menarik untuk korang gayakan. Lagi – lagi bila Raya Aidilfitri dah around the corner. Fjallraven ni brand dari Sweden πŸ‡ΈπŸ‡ͺ ! Untuk yang kurang familiar dengan brand ni, Fjallraven popular disebabkan material G-1000 yang banyak digunakan pada product yang dihasilkan. Material ni sangat lasak dan heavy duty tau. Dari jaket, seluar, topi, khemah, and backpack semua dihasilkan oleh Fjallraven ni. was last modified: April 26th, 2021

Read More
5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

Bagi menyemarakkan lagi Earth Day tahun 2021, JOM GUYS !! kita switch dari gunakan plastic bag sewaktu berbelanja dengan menggunakan Reusable Bag harini jugak. Min faham, ramai yang kecundang niat murni ni disebabkan beberapa faktor macam terlupa bawa reusable bag dan unplanned berbelanja. Tapi min ucapkan SYABAS, at least korang dah mula lakukan sesuatu.. . Untuk naikkan semula semangat Cintakan Alam korang ini 5 sebab korang perlu switch ke bag reusable : was last modified: April 4th, 2021

Read More
HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

Hypergear Dry Pac Pro Gold adalah versi Dry Pac Pro yang ditingkatkan. Sebagai tambahan kepada ciri sebelum ini, ia dilengkapi dengan ruang komputer riba, beberapa aksesori tambahan dan reka bentuk yang lebih menarik was last modified: March 8th, 2021

Read More
Back to top