Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

naturehike

CARA MENGURANGKAN BEBAN KETIKA MENDAKI GUNUNG

CARA MENGURANGKAN BEBAN KETIKA MENDAKI GUNUNG

๐‹๐ž๐›๐ข๐ก ๐ซ๐ข๐ง๐ ๐š๐ง, ๐ฅ๐ž๐›๐ข๐ก ๐œe๐ฉ๐š๐ญ ๐๐š๐ง ๐ฆ๐ฎ๐๐š๐ก ๐ฆ๐ž๐ง๐ฎ๐ฃ๐ฎ ๐ค๐ž ๐๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐š๐ฌ๐ข. Banyak kelengkapan mendaki terkini dihasilkan dari bahan yang lebih ringan serta mempunyai rekabentuk yang mudah dibawa dan senang disimpan. Mari kami kongsi cara bagaimana untuk mengurangkan beban ketika mendaki gunung. was last modified: November 24th, 2021

Read More
SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

Sekiranya anda mencari peralatan “Preppers” yang kecil, ringan, padat, dan paling penting mampu menapis air anda, jangan cari lagi ! SAWYER jawapannya. . was last modified: September 22nd, 2021

Read More
RAHSIA KEKALKAN KESEJUKAN SUHU COOLER

RAHSIA KEKALKAN KESEJUKAN SUHU COOLER

๐—›๐—ฎ๐—ถ๐˜€๐—ต, ๐Ÿฏ ๐—๐—ฎ๐—บ ๐—๐—ฒ ๐—ง๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฒ๐—ท๐˜‚๐—ธ ๐—š๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—–๐—ผ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ฟ ๐—ก๐—ถ ! ๐—ฅ๐—ผ๐˜€๐—ฎ๐—ธ ๐—–๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐—Ÿ๐—ฎ ๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—บ ๐—ก๐—ถ..๐Ÿ˜ซ . Anda ada masalah macam ni ? Jangan risau, harini min akan share pada anda “Trick” macam mana untuk maksimumkan ketahanan suhu sejuk dalam cooler box ni. was last modified: September 22nd, 2021

Read More
SAWYER WATER FILTRATION SYSTEM

SAWYER WATER FILTRATION SYSTEM

“๐—”๐—ถ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ต “๐—ง๐—ฒ๐—ต ๐—ง๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ” ๐—•๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ต ๐—๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐—ช๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ.. ..!” . Air semula jadi tidak mempunyai klorin seperti air yang telah dirawat dirumah. Jadi terdapat bakteria yang hidup di dalamnya. Air sungai, air dari tadahan hujan atau air dari paip mana sekali pon, sebaiknya filter dahulu untuk pastika bakteria dihapuskan sebelum air digunakan untuk buat kopi atau memasak. was last modified: September 19th, 2021

Read More
KOVEA CUBE STOVE

KOVEA CUBE STOVE

๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐˜‚ ๐——๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ฅ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ ๐—•๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜ ! . Dengan reka bentuk ringkas dan elegan yang sangat functional dan cantik, dapur Kovea Cube menawarkan prestasi dan mudah dibawa untuk semua jenis acara dan semestinya aktiviti menjadi mantap. was last modified: September 19th, 2021

Read More
TIPS KESELAMATAN GUNAKAN STOVE

TIPS KESELAMATAN GUNAKAN STOVE

Camping Dah Boleh On Guys ! . Dah Tepu Duduk Rumah ? Simpanan Keseronokkan Dalam Diri Dah Habis ? Berkhemah di bawah bintang adalah pemulihan yang jelas anda perlukan untuk kembali tersenyum. . Dah agak lama kita terhenti dari melakukan sebarang aktiviti riadah di luar. Jadi jom kita refresh balik apa yang perlu kita lakukan untuk elakkan sebarang kecelakaan dari berlaku ๐Ÿ˜‰ was last modified: September 7th, 2021

Read More
FIRE MAPLE FEAST 4 COOKING POT SET

FIRE MAPLE FEAST 4 COOKING POT SET

Periuk Memasak Camping NON-STICK | REVIEW . “Abang, telur hangit!” Ini sebabnya orang rumah tak on pergi camping. Runsing nak cari set alat memasak serba boleh dan tahan lama. Kenapa Fire Maple Feast 4 jadi pilihan family camping? Jom check out review ni! was last modified: August 30th, 2021

Read More
SOLO CAMPING

SOLO CAMPING

Berkhemah adalah kaedah terbaik untuk melepaskan diri dari kesibukan hidup seharian dan bersatu semula dengan alam. . Namun, kadang-kadang merancang perjalanan berkhemah dengan orang lain boleh menjadi lebih stress daripada yang sepatutnya..๐Ÿ˜ท was last modified: August 19th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON HONEYMOON HAMMOCK

TICKET TO THE MOON HONEYMOON HAMMOCK

Muat 5 Orang Dewasa Dalam 1 Hammock ! . Posting kalini kita akan tengok satu model hammock yang sangat unik dari Ticket to The Moon. Yes betul ! Honeymoon. Nama je pon dah menarikkan. . Persoalan pertama yang bermain adalah kenapa nama dia honeymoon โ“ Ini disebabkan hammock yang berukuran 500 cm x 300 cm ni sangat selesa untuk digunakan secara berdua dan digunakan juga untuk waktu yang istimewa. was last modified: August 12th, 2021

Read More
ASAL USUL HAMMOCK

ASAL USUL HAMMOCK

“Tahukah Anda, Hammock Wujud 1,000 Tahun Lepas ?” . Hammock mempunyai sejarah panjang sebagai tempat tinggal dan tempat berehat. Tapi siapa yang membuat yang memperkenalkan dan ini ke bentuk asal hammock? . Tiba masanya untuk dapatkan jawapan. Jom ! was last modified: August 5th, 2021

Read More
NATUREHIKE

NATUREHIKE

. Masih menunggu masa yang sesuai ? Sekarang masa yang tepat untuk anda dapatkan Naturehike ๐Ÿ˜ was last modified: July 30th, 2021

Read More
NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

Anda request Naturehike di Outdoor Pro dan kami berjaya tunaikanย ย Check out Shopee kami sekarang untuk lihat sendiri kelengkapan yang mungkin anda tunggu – tunggu. was last modified: July 16th, 2021

Read More
NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

Kerusi lipat ini adalah kerusi yang sesuai untuk kegunaan outdoor atau di rumah. Sama ada membawanya untuk berkelah, berkhemah, atau berehat di rumah, atau membaca buku ianya sangat sesuai. Korang akan jadi malas, bila korang dah duduk atas kerusi ni susah untuk bangun semula.๐Ÿคฃ Jom check out review ni! was last modified: July 12th, 2021

Read More
AKSESORI CAMPING NATUREHIKE

AKSESORI CAMPING NATUREHIKE

Ok untuk posting kalini collection pole yang Naturehike ada untuk aktiviti camping korang. Folding Light Pole tu kita clamp kan je tepi meja and gantung lampu. So tak mengganggu ruang atas meja. Canopy Pole untuk flysheet korang. Dah tak sabar dapat kebenaran berkhemah ni .. . was last modified: July 12th, 2021

Read More
KERUSI CAMPING SELESA UNTUK TIDUR

KERUSI CAMPING SELESA UNTUK TIDUR

Untuk product review kalini, jom kita tengok Naturehike MW01 Foldable Outdoor Chair. Kerusi ni direka untuk penggemar aktiviti camping. Unik kerusi ni mudah untuk dibawa, ringan, selesa dan menariknya lagi memberikan keistimewaan pada yang inginkan gambar yang outstanding semasa camping. . Nak tau kenapa kerusi ni selesa untuk tidur ? Bawah ni Min story dekat korang. was last modified: July 12th, 2021

Read More
KEMANA DESTINASI KORANG SELEPAS PKP?

KEMANA DESTINASI KORANG SELEPAS PKP?

Industri pelancongan menjadi salah satu sektor yang paling teruk terjejas akibat pandemik COVID-19. Dengan keadaan dan pergerakan terbatas, orang ramai diminta kekal berada di rumah dan tidak dibenarkan untuk keluar sewenang-wenangnya. was last modified: June 30th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

Product Sharing Kali Ni Dari Ticket To The Moon . Istimewa sikit kalini adalah disebabkan produk ni jarang di highlight walhal sebenarnya produk ni sangat membantu dalam menjamin keselamatan korang semasa berhayun tau. Carbiner 10 kN sebenarnya korang boleh gantikan dengan S-Hook yang asalnya ada pada Hammock Ticket to The Moon ni. Sangat simple step korang nak tukar dari S-Hook ke Carabiner 10 kN ni. was last modified: June 27th, 2021

Read More
SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

Sharing Min nak buat harini adalah berkenaan spot yang boleh korang cuba sama ada indoor ataupon outdoor. Untuk yang dah memiliki hammock, kenapa simpan je kalau korang boleh gunakan sendiri di rumah ? Simple DIY dan korang boleh enjoy the moment. was last modified: June 22nd, 2021

Read More
INDOOR CAMPING

INDOOR CAMPING

PKP ni punca ramai yang try Indoor Camping. Dapat la pecahkan kebosanan duduk di rumah ni sambil bergelak tawa dengan family and layan kopi panas. was last modified: June 7th, 2021

Read More
TIPS PENJAGAAN KHEMAH

TIPS PENJAGAAN KHEMAH

Lebih dari 82% campers terlupa yang hanya dengan menjaga khemah dapat mengurangkan kos kerugian baik pulih atau tukar dengan yang baru โ—๏ธ Ini caranya kalau nak untung membeli khemah.. . was last modified: May 24th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐Ÿ“Œ Bentuk struktur lengkung sesuai dengan lekuk leher, lembut dan selesa ๐Ÿ“Œ Kain komposit elastik TPU. ๐Ÿ“Œ Lebih kecil daripada telefon bimbit dan lebih ringan daripada telefon bimbit, berat 83 gram. . was last modified: April 14th, 2021

Read More
Cara Pemilihan Sleeping Bag

Cara Pemilihan Sleeping Bag

“NAK TENGOK APA EAKH PILIH ๐—ฆ๐—Ÿ๐—˜๐—˜๐—ฃ๐—œ๐—ก๐—š ๐—•๐—”๐—š..?” . Sejuk yang terlampau memang akan menggangu waktu tido selepas berjam2 hiking. Sleeping bag dapat membantu mengawal suhu badan dan menghindari dari serangga2 yang ada ketika di dalam hutan atau pergunungan. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top