Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

multitools

F.HERDER KINI DI OUTDOOR PRO

F.HERDER KINI DI OUTDOOR PRO

Sekarang ni orang laki dah makin kerap duduk di dapur terutama yang dah level bapak-bapak. Kena pulak pisau kat dapur tu semua brand F.Herder, makin best la buat kerja dapur. was last modified: August 1st, 2022

Read More
NITECORE MT21C FLASHLIGHT

NITECORE MT21C FLASHLIGHT

Model MT21C ni memang kami sarankan kepada yang kerja mekanik, wireman dan tukang rumah. Selain kepalanya boleh laras ke sudut 90 darjah, bahagian bawah flashlight ni ada magnet. Jadi korang bolah lekat kat mana-mana permukaan besi dan halakan cahaya kat tempat nak buat kerja tu. was last modified: July 19th, 2022

Read More
Type of Morakniv Frosts

TYPE OF MORAKNIV FROSTS

Ni dia guys pisau Morakniv Frosts, pisau professional untuk butcher dan fishmonger. Morakniv Frosts ni ada beberapa series seperti Frosts G1, Frosts P, Frosts PAM, Frosts PG dan Frosts UG. Pisau macam ni biasanya orang akan tengok dua benda; pertama pemegang dan kedua fungsi. was last modified: July 7th, 2022

Read More
NITECORE SLB02 FLAP MESSENGER BAG

NITECORE SLB02 FLAP MESSENGER BAG

๐—ก๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฆ๐—Ÿ๐—•๐Ÿฌ๐Ÿฎ: ๐—ฅ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ธ๐—ฎ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐˜†๐—ฎ . Flap Messenger Bag sesuai dipakai untuk bekerja, ketika rekreasi dan bersiar-siar di bandar. Nak pakai pergi sekolah, kolej, universiti pun boleh. . Menariknya bag Nitecore ni ia sangat ringkas dan kemas. Logo Nitecore berwarna kuning sangat menyerlah sebab keseluruhan bag ni berwarna hitam. was last modified: April 11th, 2022

Read More
CAMPINGMOON MT-2 FOLDABLE BARBECUE GRILL MEDIUM

CAMPINGMOON MT-2 FOLDABLE BARBECUE GRILL MEDIUM

Aktiviti barbeku waktu berkhemah memang seronok. Tapi yang tak seronoknya BBQ pit di pasaran bersaiz besar dan menggunakan ruang penyimpanan yang banyak. MT-2 Foldable Barbecue Grill adalah penyelesaiannya. was last modified: February 14th, 2022

Read More
NITECORE

NITECORE

Korang tahu tak? ๐—ก๐—œ๐—ง๐—˜๐—–๐—ข๐—ฅ๐—˜ pakar dalam menghasilkan produk seperti lampu suluh taktikal, peralatan pencahayaan dan peralatan jana kuasa yang direka khas untuk pihak berkuasa, ketenteraan, syarikat perindustrian dan penggemar aktiviti luar di seluruh dunia. was last modified: February 13th, 2022

Read More
CHECKED IN TIGER BASE CAMP

CHECKED IN TIGER BASE CAMP

Menjadi kemestian apabila anda menceburi aktiviti outdoor anda pasti akan berkhemah. Tiger Base Camp antara tapak perkhemahan yang menjadi sebutan para pelanggan Outdoor Pro. Sebagai inisiatif, kami telah ‘Checked In’ di Tiger Base Camp pada 19 & 20 November 2021. was last modified: November 30th, 2021

Read More
SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

Sekiranya anda mencari peralatan “Preppers” yang kecil, ringan, padat, dan paling penting mampu menapis air anda, jangan cari lagi ! SAWYER jawapannya. . was last modified: September 22nd, 2021

Read More
FIRE MAPLE FEAST 4 COOKING POT SET

FIRE MAPLE FEAST 4 COOKING POT SET

Periuk Memasak Camping NON-STICK | REVIEW . “Abang, telur hangit!” Ini sebabnya orang rumah tak on pergi camping. Runsing nak cari set alat memasak serba boleh dan tahan lama. Kenapa Fire Maple Feast 4 jadi pilihan family camping? Jom check out review ni! was last modified: August 30th, 2021

Read More
EDC | PISAU LIPAT IDAMAN 2021 ๐Ÿ”ช

EDC | PISAU LIPAT IDAMAN 2021 ๐Ÿ”ช

EDC mula hangat dalam kalangan Jejaka di Malaysia semenjak akhir tahun 2019 lagi. Ramai yang berkongsikan koleksi – koleksi peribadi gear mereka yang sangat menarik dan memukau. . Termasuklah dari organiser bag, flashlight, folding knife, multitools, pen, watch dan semua gear yang di bawa secara harian. was last modified: August 24th, 2021

Read More
HILANGKAN KARAT PARANG

HILANGKAN KARAT PARANG

Video kali ini mengenai cara hilangkan karat pada parang. Selain pada itu, ada juga tips penjagaan dan pencegahan daripada terjadinya karat. Bermacam cara dan kaedah yang digunakan sama ada menggunakan bahan peluntur karat atau bahan buat sendiri. was last modified: August 18th, 2021

Read More
KORANG BAWAK MULTITOOLS APA HARINI ? ๐Ÿ‘€

KORANG BAWAK MULTITOOLS APA HARINI ? ๐Ÿ‘€

“Orang tanya kenapa saya hari hari bawa multitools… mereka akan faham bila tiba masa mereka sendiri memerlukannya..” . Korang bawak multitools apa harini ? ๐Ÿ‘€ . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: August 18th, 2021

Read More
VICTORINOX SWISS CHAMP

VICTORINOX SWISS CHAMP

Pocket Knife Legendary Dari Swiss. | REVIEW . Apabila anda mendengar perkataan Pisau Tentera Swiss, kemungkinan anda memikirkan pisau legenda. Dan legenda itu diteruskan dengan pisau poket Swiss Champ. Pisau poket ini, mempunyai tidak kurang dari 33 fungsi dalam banyak kemungkinan. Di mana sahaja anda berada dan apa sahaja yang berlaku, ia dapat diperbaiki dengan Swiss Champ. Jom check out review ni! was last modified: July 27th, 2021

Read More
STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA : SELAMAT HARI RAYA . Salam Lebaran Guyss..! Ada makan makan takkk.. ? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 24th, 2021

Read More
GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

Mantra Survival : Stay Prepare. Stay Alive..โ—๏ธ . Product yang Min nak ketengahkan harini adalah dari Gerber Gear guys. Memang tak asing Gerber ni dengan pasaran Malaysia. Even, ada product dari Gerber yang berada di ranking terbaik dunia. Tapi untuk product kalini Min share sikit tentang Gerber Bear Grylls Basic Survival Kit. was last modified: May 17th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐Ÿ“Œ BUSHCRAFT, HUNTING, OUTDOOR. ๐Ÿ“Œ Pemegang lembut yang diperbuat daripada getah TPE. ๐Ÿ“Œ Bilahnya diperbuat daripada keluli tahan karat Sweden. . was last modified: March 18th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐Ÿ“Œ Klip CARABINER untuk memasang dan mengeluarkan dari rantai kunci anda dengan mudah dan cepat. ๐Ÿ“Œ KOMPAK dan bergaya. ๐Ÿ“Œ Pemegang aluminium ANODIZED. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
P5R Core & P7R Core Limited Edition

P5R Core & P7R Core Limited Edition

P5R Core & P7R Core Limited Edition sempena 20 Tahun Ledlenser menawarkan pengalaman yang berbeza dengan penampilan yang “elegan” menggunakan material Stainless Steel. was last modified: February 10th, 2021

Read More
Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Orang ramai sanggup datang walaupon dari Kota Tinggi semata nak rasakan sendiri pengalaman dengan Outdoor Pro. Korang yang area Skudai ni dah singgah belum ? was last modified: January 7th, 2021

Read More
True Utility Fireranger

True Utility Fireranger

Hi Geng, aku ada buat unboxing barang baik dari UK siap warranty 1 tahun. Harga mampu milik! Kalau korang nak tau lebih detail, Jom layan. was last modified: January 3rd, 2021

Read More
Leatherman Rebar 17-in-1 Multitools

Leatherman Rebar 17-in-1 Multitools

4 Sebab Mengapa Semua Orang Memerlukan Multitools . Membawa Full tool kit ke mana sahaja menjadi sangat tidak praktikal. Tetapi kadang-kadang, korang akan berada dalam situasi di mana korang berharap sepana, pemutar skru, atau pisau ada di samping korang untuk selesaikan tugasan waktu itu. was last modified: December 26th, 2020

Read More
Tips Penjagaan Multitools

Tips Penjagaan Multitools

Leatherman, Gerber, Victorinox, SOG semuanya Rosak ! kalau korang tak buat maintenance.. . Multitools sesuai digunakan untuk pelbagai task dalam kehidupan harian. Menjadi teman dan kesayangan bagi “kaki EDC” untuk dibawa kemana sahaja tidak kira kerja atau sekadar mengisi masa terluang. Tetapi, ada teknik dan cara yang sesuai untuk korang dapat enjoy waktu bersama multitools korang untuk jangka masa yang panjang. Macam mana cara untuk korang pastikan semuanya dalam keadaan smooth dan dapat prevent dari karat ? was last modified: December 27th, 2020

Read More
6 Hadiah Isteri Boleh Berikan Pada Si Suami "Kaki Outdoor"

6 Hadiah Isteri Boleh Berikan Pada Si Suami “Kaki Outdoor”

โž๐Ÿ” ๐‡๐ข๐ง๐ญ ๐”๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐ˆ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข ๐‡๐š๐๐ข๐š๐ก๐ค๐š๐ง ๐๐ข๐ซ๐ญ๐ก๐๐š๐ฒ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ ๐๐ข..โž . Kak jangan pening2 nak bagi hadiah apa Tahun 2020 ni. Akak tinggal pilih je. Kitorang dah listkan untuk akak. Hehe. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top