fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

lumens

CLAYMORE ULTRA II 3.0

CLAYMORE ULTRA II 3.0

Lampu Spotlight Versi Camping? . Masih tercari cari lampu yang terang dan tahan lasak? Brand dari Korea ni dah terkenal dikalangan kaki outdoor dan 4 wheel drive. Kenapa ULTRA II 3.0 ni menjadi pilihan ramai. Bukan setakat terang gais, lampu ni juga kompak. Memberi cahaya yang terang semasa korang dalam keadaan gelap gelita atau kerja yang memerlukan lampu tahan lasak. Jom layan video review. Check this out! was last modified: June 15th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : CLAYMOR3 FAN V600

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : CLAYMOR3 FAN V600

๐Ÿ“Œ Kipas angin outdoor & lifestyle WIRELESS. ๐Ÿ“Œ Pelbagai kedudukan, boleh digantungkan atau berdiri. ๐Ÿ“Œ Bateri BUILT-IN berkapasiti besar sehingga boleh mengecas sambil kipas di pasang. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
Ledlenser P2R Core

Ledlenser P2R Core

Ledlenser New Version ! P2R Core ๐Ÿ”ด . Produk sharing kalini Min nak story sikit product terbaru dari Ledlenser ! Model P2R Core sangat compact dengan teknologi dengan hanya “PEN” saiz. Ledlenser memang tidak asing dengan cahaya yang korang boleh control sendiri flood light dan spot light pada flashlight dia. Kebiasaanya korang perlukan 2 flashlight untuk dapat cahaya yang boleh pergi jauh dan bukaan besar. Tapi Ledlenser P2R Core gabungkan jadi satu. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Tips Pemilihan Headlamp

Tips Pemilihan Headlamp

“๐‡๐„๐€๐ƒ๐‹๐€๐Œ๐ ๐๐ˆ ๐€๐’๐€๐‹ ๐“๐„๐‘๐€๐๐† ๐‰๐„ ๐Š๐„..?” . Ramai yang berpendapat macam ni kan.. Output cahaya memang tak dinafikan penting tapi ada aspek lain yang perlu di lihat juga selain pencahayaan yang bagus dalam Aktiviti Outdoor.. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top