fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

ledlenser

CLAYMORE FAN V600+

CLAYMORE FAN V600+

โ„๏ธโ„๏ธ ๐Š๐ข๐ฉ๐š๐ฌ ๐Š๐จ๐ซ๐ž๐š ๐•๐ข๐ซ๐š๐ฅ ๐”๐ฉ๐ ๐ซ๐š๐๐ž | ๐‚๐‹๐€๐˜๐Œ๐Ž๐‘๐„ ๐•๐Ÿ”๐ŸŽ๐ŸŽ+ โ„๏ธโ„๏ธ . Terkini Claymore telah pon membuat pembaharuan pada kipas yang viral ni dulu dari V600 ke V600+. . Jadinya, posting kalini kita tengok apa perbezaan yang ada pada kipas ni supaya anda dapat lebih pengetahuan sebelum membuat sebarang keputusan. was last modified: July 27th, 2021

Read More
10 GADGET CAMPING MENARIK

10 GADGET CAMPING MENARIK

Mencari kaedah inovatif untuk meningkatkan pengalaman berkhemah anda? . Baiklah, kami memberikan idea mengenai 10 alatan perkhemahan yang anda pasti tidak akan ketinggalan. Bersiap sedia, anda mesti kagum selepas melihatnya. Ada tersenarai tak barangan anda? was last modified: July 23rd, 2021

Read More
CLAYMORE ULTRA II 3.0

CLAYMORE ULTRA II 3.0

Lampu Spotlight Versi Camping? . Masih tercari cari lampu yang terang dan tahan lasak? Brand dari Korea ni dah terkenal dikalangan kaki outdoor dan 4 wheel drive. Kenapa ULTRA II 3.0 ni menjadi pilihan ramai. Bukan setakat terang gais, lampu ni juga kompak. Memberi cahaya yang terang semasa korang dalam keadaan gelap gelita atau kerja yang memerlukan lampu tahan lasak. Jom layan video review. Check this out! was last modified: June 15th, 2021

Read More
GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

Mantra Survival : Stay Prepare. Stay Alive..โ—๏ธ . Product yang Min nak ketengahkan harini adalah dari Gerber Gear guys. Memang tak asing Gerber ni dengan pasaran Malaysia. Even, ada product dari Gerber yang berada di ranking terbaik dunia. Tapi untuk product kalini Min share sikit tentang Gerber Bear Grylls Basic Survival Kit. was last modified: May 17th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : STANLEY STAINLESS STEEL CAMP MUG

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : STANLEY STAINLESS STEEL CAMP MUG

๐Ÿ“Œ Sesuai digunakan untuk berkhemah dan dirumah. ๐Ÿ“Œ Stainless Steel tidak akan karat ๐Ÿ“Œ Penutup flip yang mengelakkan terdedah dari habuk dan serangga. . was last modified: May 2nd, 2021

Read More
Bergaya Outdoor Raya 2021

MASA UNTUK DAPATKAN BENDA BARU..โ€ผ๏ธ – KAN RAYA ..

Hah, Dah plan nak guna syle macam mana tahun ni untuk raya? Apa kata korang try Outdoor Style. ๐‘๐€๐‘๐„ boss guna Outdoor Style ni. Automatic nampak maskulin gitchuu..๐Ÿ™ˆ Bro, ini pon antara alasan kukuh ni untuk dapat lesen dari “Cik Puan Besar”.. was last modified: April 20th, 2021

Read More
5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

Bagi menyemarakkan lagi Earth Day tahun 2021, JOM GUYS !! kita switch dari gunakan plastic bag sewaktu berbelanja dengan menggunakan Reusable Bag harini jugak. Min faham, ramai yang kecundang niat murni ni disebabkan beberapa faktor macam terlupa bawa reusable bag dan unplanned berbelanja. Tapi min ucapkan SYABAS, at least korang dah mula lakukan sesuatu.. . Untuk naikkan semula semangat Cintakan Alam korang ini 5 sebab korang perlu switch ke bag reusable : was last modified: April 4th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐Ÿ“Œ BUSHCRAFT, HUNTING, OUTDOOR. ๐Ÿ“Œ Pemegang lembut yang diperbuat daripada getah TPE. ๐Ÿ“Œ Bilahnya diperbuat daripada keluli tahan karat Sweden. . was last modified: March 18th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐Ÿ“Œ Klip CARABINER untuk memasang dan mengeluarkan dari rantai kunci anda dengan mudah dan cepat. ๐Ÿ“Œ KOMPAK dan bergaya. ๐Ÿ“Œ Pemegang aluminium ANODIZED. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
RECHARGEABLE GLARE CAMPING LIGHT | REVIEW

RECHARGEABLE GLARE CAMPING LIGHT | REVIEW

Benda wajib yang korang perlu ada adalah LAMPU. Tak kisah laa lilin ke, torchlight ke, headlamp, spotlight, lampu handphone dan apa yang seangkatan dengannya berkaitan tentang cahaya. Korang mesti akan teliti sebelum beli sesuatu lampu untuk kesesuaian aktiviti korang kan. Mungkin ada diantara korang dah pon ada lampu ni tapi korang mesti baru perasan ‘Ohh itu rupanye function dia’ Haaa… Min bagi kesenangan untuk korang mungkin ada yang tak tau dan mungkin juga baru tau. So saksikan review yang min dah siapkan untuk korang. was last modified: February 24th, 2021

Read More
P5R Core & P7R Core Limited Edition

P5R Core & P7R Core Limited Edition

P5R Core & P7R Core Limited Edition sempena 20 Tahun Ledlenser menawarkan pengalaman yang berbeza dengan penampilan yang “elegan” menggunakan material Stainless Steel. was last modified: February 10th, 2021

Read More
LEDLENSER ML4

LEDLENSER ML4

Camping Lantern Mini Pelengkap Setup Gempak ! . Untuk korang yang “minimalist” mesti teruja lantern dari Ledlenser ni. Bayangkan saiz lantern ni hanya besar segengam tangan je dengan berat ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ชML4 ni 71g. Memang sangat convenience untuk korang bawak ke mana sahaja tak kira sama ada hiking, camping or even untuk letak dekat bilik sebagai peneman tidur. was last modified: January 10th, 2021

Read More
Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Orang ramai sanggup datang walaupon dari Kota Tinggi semata nak rasakan sendiri pengalaman dengan Outdoor Pro. Korang yang area Skudai ni dah singgah belum ? was last modified: January 7th, 2021

Read More
Ledlenser P2R Core

Ledlenser P2R Core

Ledlenser New Version ! P2R Core ๐Ÿ”ด . Produk sharing kalini Min nak story sikit product terbaru dari Ledlenser ! Model P2R Core sangat compact dengan teknologi dengan hanya “PEN” saiz. Ledlenser memang tidak asing dengan cahaya yang korang boleh control sendiri flood light dan spot light pada flashlight dia. Kebiasaanya korang perlukan 2 flashlight untuk dapat cahaya yang boleh pergi jauh dan bukaan besar. Tapi Ledlenser P2R Core gabungkan jadi satu. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Top 3 EDC Popular Di Malaysia

Top 3 EDC Popular Di Malaysia

Top 3 EDC popular di Malaysia !ย ๐Ÿšจ Sekarang menjadi satu fenomena di mana Everyday Carry (EDC) item menjadi suatu kemestian yang akan dibawa kemana sahaja dan pada setiap masa. Min sendiri ada torchlight yang akan min bawa kemana2 je. Bukan apa, kadang2 seronok sendiri dapat on suluh2 sikit nampak line cahaya tu. hehe. was last modified: December 27th, 2020

Read More
6 Hadiah Isteri Boleh Berikan Pada Si Suami "Kaki Outdoor"

6 Hadiah Isteri Boleh Berikan Pada Si Suami “Kaki Outdoor”

โž๐Ÿ” ๐‡๐ข๐ง๐ญ ๐”๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐ˆ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข ๐‡๐š๐๐ข๐š๐ก๐ค๐š๐ง ๐๐ข๐ซ๐ญ๐ก๐๐š๐ฒ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ ๐๐ข..โž . Kak jangan pening2 nak bagi hadiah apa Tahun 2020 ni. Akak tinggal pilih je. Kitorang dah listkan untuk akak. Hehe. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Tips Pemilihan Headlamp

Tips Pemilihan Headlamp

“๐‡๐„๐€๐ƒ๐‹๐€๐Œ๐ ๐๐ˆ ๐€๐’๐€๐‹ ๐“๐„๐‘๐€๐๐† ๐‰๐„ ๐Š๐„..?” . Ramai yang berpendapat macam ni kan.. Output cahaya memang tak dinafikan penting tapi ada aspek lain yang perlu di lihat juga selain pencahayaan yang bagus dalam Aktiviti Outdoor.. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top