fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

ip rating

COLUMBIA WATERTIGHT CAP

COLUMBIA WATERTIGHT CAP

Columbia Sportswear Company adalah sebuah syarikat yang mengeluarkan dan mengedarkan pakaian Sport & Outdoor serta penutup kepala, peralatan perkhemahan, pakaian ski, dan aksesori. Menampilkan kain kalis air bernafas (Breatheable) dan pelapik yang dapat ditukar ganti. was last modified: May 11th, 2021

Read More
TIPS PENYIMPANAN KHEMAH

TIPS PENYIMPANAN KHEMAH

Ramai yang request dengan min, cara senang simpan khemah. . Macam macam gaya yang dah try simpan tapi still failed. Contohnya takboleh nak zip, yang main sumbat nya lain, siap ada beli beg kedua untuk simpan khemah sebab tak muat. was last modified: May 9th, 2021

Read More
HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

Hypergear Dry Pac Pro Gold adalah versi Dry Pac Pro yang ditingkatkan. Sebagai tambahan kepada ciri sebelum ini, ia dilengkapi dengan ruang komputer riba, beberapa aksesori tambahan dan reka bentuk yang lebih menarik was last modified: March 8th, 2021

Read More
π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : GARMIN INSTINCT

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : GARMIN INSTINCT

. πŸ“Œ Memantau Heart Rate, aktiviti dan Stress anda sepanjang hari πŸ“Œ Ketahanan haba, hentakan dan kalis air (sehingga 100 meter) πŸ“Œ Ciri TrackBack untuk menavigasi laluan yang sama untuk kembali ke titik permulaan anda. . was last modified: March 1st, 2021

Read More
Hammock vs Tent

Hammock vs Tent

Hammock vs Tent: Pertempuran Yang Mana Tidur Malam Terbaik ! . Untuk culture kita di Malaysia memang ramai yang gunakan khemah untuk camping dan backpacking. Tapi dalam masa yang sama, Team Hammock sentiasa menafikan dan merasakan hammock jauh lebih bagus daripada Khemah. So, harini kita akan buat sikit perbandingan dan tentukan siapa terbaik. was last modified: December 26th, 2020

Read More
Tahap Waterproof Barangan Elektronik

Tahap Waterproof Barangan Elektronik

Tentukan Sendiri Tahap Waterproof Kelengkapan Elektronik πŸ“± . Untuk perkongsian maklumat kalini min nak share dengan korang cara untuk tentukan sendiri tahap waterproof bagi produk elektronik. Kebiasaanya korang akan tanyakan pada sales person yang ada tentang produk, tapi sebenarnya korang boleh tentukan sendiri tanpa perlu tanyakan pada sales person. Produk elektronik yang mempunyai kebolehan waterproof akan mempunyai IP Rating (Ingress Protection) yang menunjukkan produk telah melalui proses semakkan yang digunakan secara international. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Tips Pemilihan Headlamp

Tips Pemilihan Headlamp

“π‡π„π€πƒπ‹π€πŒπ 𝐍𝐈 𝐀𝐒𝐀𝐋 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐆 𝐉𝐄 πŠπ„..?” . Ramai yang berpendapat macam ni kan.. Output cahaya memang tak dinafikan penting tapi ada aspek lain yang perlu di lihat juga selain pencahayaan yang bagus dalam Aktiviti Outdoor.. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top