fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

hammock

NATUREHIKE

NATUREHIKE

. Masih menunggu masa yang sesuai ? Sekarang masa yang tepat untuk anda dapatkan Naturehike ๐Ÿ˜ was last modified: July 30th, 2021

Read More
CLAYMORE FAN V600+

CLAYMORE FAN V600+

โ„๏ธโ„๏ธ ๐Š๐ข๐ฉ๐š๐ฌ ๐Š๐จ๐ซ๐ž๐š ๐•๐ข๐ซ๐š๐ฅ ๐”๐ฉ๐ ๐ซ๐š๐๐ž | ๐‚๐‹๐€๐˜๐Œ๐Ž๐‘๐„ ๐•๐Ÿ”๐ŸŽ๐ŸŽ+ โ„๏ธโ„๏ธ . Terkini Claymore telah pon membuat pembaharuan pada kipas yang viral ni dulu dari V600 ke V600+. . Jadinya, posting kalini kita tengok apa perbezaan yang ada pada kipas ni supaya anda dapat lebih pengetahuan sebelum membuat sebarang keputusan. was last modified: July 27th, 2021

Read More
10 GADGET CAMPING MENARIK

10 GADGET CAMPING MENARIK

Mencari kaedah inovatif untuk meningkatkan pengalaman berkhemah anda? . Baiklah, kami memberikan idea mengenai 10 alatan perkhemahan yang anda pasti tidak akan ketinggalan. Bersiap sedia, anda mesti kagum selepas melihatnya. Ada tersenarai tak barangan anda? was last modified: July 23rd, 2021

Read More
NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

Anda request Naturehike di Outdoor Pro dan kami berjaya tunaikanย ย Check out Shopee kami sekarang untuk lihat sendiri kelengkapan yang mungkin anda tunggu – tunggu. was last modified: July 16th, 2021

Read More
NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

Kerusi lipat ini adalah kerusi yang sesuai untuk kegunaan outdoor atau di rumah. Sama ada membawanya untuk berkelah, berkhemah, atau berehat di rumah, atau membaca buku ianya sangat sesuai. Korang akan jadi malas, bila korang dah duduk atas kerusi ni susah untuk bangun semula.๐Ÿคฃ Jom check out review ni! was last modified: July 12th, 2021

Read More
AKSESORI CAMPING NATUREHIKE

AKSESORI CAMPING NATUREHIKE

Ok untuk posting kalini collection pole yang Naturehike ada untuk aktiviti camping korang. Folding Light Pole tu kita clamp kan je tepi meja and gantung lampu. So tak mengganggu ruang atas meja. Canopy Pole untuk flysheet korang. Dah tak sabar dapat kebenaran berkhemah ni .. . was last modified: July 12th, 2021

Read More
KERUSI CAMPING SELESA UNTUK TIDUR

KERUSI CAMPING SELESA UNTUK TIDUR

Untuk product review kalini, jom kita tengok Naturehike MW01 Foldable Outdoor Chair. Kerusi ni direka untuk penggemar aktiviti camping. Unik kerusi ni mudah untuk dibawa, ringan, selesa dan menariknya lagi memberikan keistimewaan pada yang inginkan gambar yang outstanding semasa camping. . Nak tau kenapa kerusi ni selesa untuk tidur ? Bawah ni Min story dekat korang. was last modified: July 12th, 2021

Read More
KEMANA DESTINASI KORANG SELEPAS PKP?

KEMANA DESTINASI KORANG SELEPAS PKP?

Industri pelancongan menjadi salah satu sektor yang paling teruk terjejas akibat pandemik COVID-19. Dengan keadaan dan pergerakan terbatas, orang ramai diminta kekal berada di rumah dan tidak dibenarkan untuk keluar sewenang-wenangnya. was last modified: June 30th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

Product Sharing Kali Ni Dari Ticket To The Moon . Istimewa sikit kalini adalah disebabkan produk ni jarang di highlight walhal sebenarnya produk ni sangat membantu dalam menjamin keselamatan korang semasa berhayun tau. Carbiner 10 kN sebenarnya korang boleh gantikan dengan S-Hook yang asalnya ada pada Hammock Ticket to The Moon ni. Sangat simple step korang nak tukar dari S-Hook ke Carabiner 10 kN ni. was last modified: June 27th, 2021

Read More
SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

Sharing Min nak buat harini adalah berkenaan spot yang boleh korang cuba sama ada indoor ataupon outdoor. Untuk yang dah memiliki hammock, kenapa simpan je kalau korang boleh gunakan sendiri di rumah ? Simple DIY dan korang boleh enjoy the moment. was last modified: June 22nd, 2021

Read More
CLAYMORE ULTRA II 3.0

CLAYMORE ULTRA II 3.0

Lampu Spotlight Versi Camping? . Masih tercari cari lampu yang terang dan tahan lasak? Brand dari Korea ni dah terkenal dikalangan kaki outdoor dan 4 wheel drive. Kenapa ULTRA II 3.0 ni menjadi pilihan ramai. Bukan setakat terang gais, lampu ni juga kompak. Memberi cahaya yang terang semasa korang dalam keadaan gelap gelita atau kerja yang memerlukan lampu tahan lasak. Jom layan video review. Check this out! was last modified: June 15th, 2021

Read More
INDOOR CAMPING

INDOOR CAMPING

PKP ni punca ramai yang try Indoor Camping. Dapat la pecahkan kebosanan duduk di rumah ni sambil bergelak tawa dengan family and layan kopi panas. was last modified: June 7th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

TICKET TO THE MOON BACKPACK PLUS

Matlamat utama adalah untuk planet yang sihat dan bersih, dan ๐๐š๐œ๐ค๐ฉ๐š๐œ๐ค ๐๐ฅ๐ฎ๐ฌ adalah salah satu produk yang lahir berkat komitmen itu. was last modified: May 24th, 2021

Read More
TIPS PENJAGAAN KHEMAH

TIPS PENJAGAAN KHEMAH

Lebih dari 82% campers terlupa yang hanya dengan menjaga khemah dapat mengurangkan kos kerugian baik pulih atau tukar dengan yang baru โ—๏ธ Ini caranya kalau nak untung membeli khemah.. . was last modified: May 24th, 2021

Read More
TIPS PENYIMPANAN KHEMAH

TIPS PENYIMPANAN KHEMAH

Ramai yang request dengan min, cara senang simpan khemah. . Macam macam gaya yang dah try simpan tapi still failed. Contohnya takboleh nak zip, yang main sumbat nya lain, siap ada beli beg kedua untuk simpan khemah sebab tak muat. was last modified: May 9th, 2021

Read More
SESAT? NAK MAKAN APA?

SESAT? NAK MAKAN APA?

Banyak situasi yang kita boleh dapat lihat melibatkan detik cemas semasa dalam hutan. Walaupon segala langkah dah kita ambik untuk pastikan keselamatan semasa melakukan aktiviti tapi kemungkinan untuk berlaku sesuatu yang tak diingini sentiasa ada. So, untuk posting kalini Min kongsikan sikit apa TIPS ikhtiar hidup yang boleh korang gunakan sewaktu kecemasan melibatkan makanan. Jom ! ๐Ÿ˜‰ was last modified: May 9th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON ECO BAG S

TICKET TO THE MOON ECO BAG S

Eco Bag dari Ticket To The Moon permulaan Fashion Outdoor Terbaru..! . Material yang digunakan untuk Eco Bag ๐Ÿ‘œ adalah “waste material” atau serpihan material dari potongan hammock Ticket To The Moon. Process upcycling ni bertujuan untuk mengelakkan pembaziran bahan dan satu inisiatif dari Ticket To The Moon untuk memastikan penggunaan plastik dapat dikurangkan. was last modified: May 3rd, 2021

Read More
STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

Haishh ! Jangan pikir lagi. Datang je Outdoor Pro. Bertukar ke Stanley Harini dan rasakan nikmat minum on another level..๐Ÿ˜ Hah.. Ini baru mukadimah. Kalau korang nak yang Stanley 3 hari panas bagitau ea.. . SHOPEE : https://shopee.com.my/search?keyword=stanley&shop=148567156 . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 3rd, 2021

Read More
STANLEY COOLER BOX & JUG

STANLEY COOLER BOX & JUG

4 Hari suhu sejuk dalam cooler mampu kekal kalau korang gunakan Adventure Cooler Box yang besarnya 28 Liter ni. was last modified: April 25th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐Ÿ“Œ Bentuk struktur lengkung sesuai dengan lekuk leher, lembut dan selesa ๐Ÿ“Œ Kain komposit elastik TPU. ๐Ÿ“Œ Lebih kecil daripada telefon bimbit dan lebih ringan daripada telefon bimbit, berat 83 gram. . was last modified: April 14th, 2021

Read More
WOODEN CAMPING TABLE

MEJA KAYU VIRAL? WOODEN CAMPING TABLE

Penyeri suasana camping dan meja beradab. Kelengkapan camping yg wajib korang ada, bukan sahaja untuk letak makanan, boleh dijadikan meja kopi atau memasak. Kenapa meja kayu ni jadi pilihan ramai campers salah satunye dorang nak menyerikan suasana camping dan benda wajib RACUN laa gais, apa lagi. Check this out! was last modified: April 7th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

๐Ÿ“Œ MOONCHAIR antara alternatif anda bersantai dengan cara yang unik. ๐Ÿ“Œ Menarik untuk gantung di taman, di beranda depan atau balkoni. ๐Ÿ“Œ Bonus menggunakan MOONCHAIR yang asli dengan tempat letak kaki yang selesa dan membantu menghilangkan ketegangan tulang belakang. . was last modified: March 31st, 2021

Read More
COLEMAN KICKBACK CAMPING CHAIR

COLEMAN KICKBACK CAMPING CHAIR

Berbaloi Guna Kerusi Portable Boleh Tampung Sampai ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ค๐  ! . Hahh ! Sembang kalini min nak story dengan korang tentang kerusi camping yang boleh korang gunakan tak kira di mana sekali pon. Gambar yang korang nampak ni adalah Coleman Kickback chair.. was last modified: March 28th, 2021

Read More
Back to top