fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

gerber

VICTORINOX SWISS CHAMP

VICTORINOX SWISS CHAMP

Pocket Knife Legendary Dari Swiss. | REVIEW . Apabila anda mendengar perkataan Pisau Tentera Swiss, kemungkinan anda memikirkan pisau legenda. Dan legenda itu diteruskan dengan pisau poket Swiss Champ. Pisau poket ini, mempunyai tidak kurang dari 33 fungsi dalam banyak kemungkinan. Di mana sahaja anda berada dan apa sahaja yang berlaku, ia dapat diperbaiki dengan Swiss Champ. Jom check out review ni! was last modified: July 27th, 2021

Read More
10 GADGET CAMPING MENARIK

10 GADGET CAMPING MENARIK

Mencari kaedah inovatif untuk meningkatkan pengalaman berkhemah anda? . Baiklah, kami memberikan idea mengenai 10 alatan perkhemahan yang anda pasti tidak akan ketinggalan. Bersiap sedia, anda mesti kagum selepas melihatnya. Ada tersenarai tak barangan anda? was last modified: July 23rd, 2021

Read More
STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA : SELAMAT HARI RAYA . Salam Lebaran Guyss..! Ada makan makan takkk.. ? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 24th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : COLUMBIA BORA BORA BOONEY

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : COLUMBIA BORA BORA BOONEY

๐Ÿ“Œ UPF 50 untuk menyekat 98% sinar UVA dan UVB berbahaya dan membawa meterai cadangan Yayasan Kanser Kulit. ๐Ÿ“Œ Jaring peluh Omni-Wick digabungkan dengan panel ventilasi mesh untuk memastikan anda tetap sejuk dan peluh. ๐Ÿ“Œ Sesuai untuk kegunaan memancing dan beriadah. . was last modified: May 24th, 2021

Read More
GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

Mantra Survival : Stay Prepare. Stay Alive..โ—๏ธ . Product yang Min nak ketengahkan harini adalah dari Gerber Gear guys. Memang tak asing Gerber ni dengan pasaran Malaysia. Even, ada product dari Gerber yang berada di ranking terbaik dunia. Tapi untuk product kalini Min share sikit tentang Gerber Bear Grylls Basic Survival Kit. was last modified: May 17th, 2021

Read More
SESAT? NAK MAKAN APA?

SESAT? NAK MAKAN APA?

Banyak situasi yang kita boleh dapat lihat melibatkan detik cemas semasa dalam hutan. Walaupon segala langkah dah kita ambik untuk pastikan keselamatan semasa melakukan aktiviti tapi kemungkinan untuk berlaku sesuatu yang tak diingini sentiasa ada. So, untuk posting kalini Min kongsikan sikit apa TIPS ikhtiar hidup yang boleh korang gunakan sewaktu kecemasan melibatkan makanan. Jom ! ๐Ÿ˜‰ was last modified: May 9th, 2021

Read More
Bergaya Outdoor Raya 2021

MASA UNTUK DAPATKAN BENDA BARU..โ€ผ๏ธ – KAN RAYA ..

Hah, Dah plan nak guna syle macam mana tahun ni untuk raya? Apa kata korang try Outdoor Style. ๐‘๐€๐‘๐„ boss guna Outdoor Style ni. Automatic nampak maskulin gitchuu..๐Ÿ™ˆ Bro, ini pon antara alasan kukuh ni untuk dapat lesen dari “Cik Puan Besar”.. was last modified: April 20th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐Ÿ“Œ BUSHCRAFT, HUNTING, OUTDOOR. ๐Ÿ“Œ Pemegang lembut yang diperbuat daripada getah TPE. ๐Ÿ“Œ Bilahnya diperbuat daripada keluli tahan karat Sweden. . was last modified: March 18th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐Ÿ“Œ Klip CARABINER untuk memasang dan mengeluarkan dari rantai kunci anda dengan mudah dan cepat. ๐Ÿ“Œ KOMPAK dan bergaya. ๐Ÿ“Œ Pemegang aluminium ANODIZED. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Orang ramai sanggup datang walaupon dari Kota Tinggi semata nak rasakan sendiri pengalaman dengan Outdoor Pro. Korang yang area Skudai ni dah singgah belum ? was last modified: January 7th, 2021

Read More
Leatherman Rebar 17-in-1 Multitools

Leatherman Rebar 17-in-1 Multitools

4 Sebab Mengapa Semua Orang Memerlukan Multitools . Membawa Full tool kit ke mana sahaja menjadi sangat tidak praktikal. Tetapi kadang-kadang, korang akan berada dalam situasi di mana korang berharap sepana, pemutar skru, atau pisau ada di samping korang untuk selesaikan tugasan waktu itu. was last modified: December 26th, 2020

Read More
Tips Penjagaan Multitools

Tips Penjagaan Multitools

Leatherman, Gerber, Victorinox, SOG semuanya Rosak ! kalau korang tak buat maintenance.. . Multitools sesuai digunakan untuk pelbagai task dalam kehidupan harian. Menjadi teman dan kesayangan bagi “kaki EDC” untuk dibawa kemana sahaja tidak kira kerja atau sekadar mengisi masa terluang. Tetapi, ada teknik dan cara yang sesuai untuk korang dapat enjoy waktu bersama multitools korang untuk jangka masa yang panjang. Macam mana cara untuk korang pastikan semuanya dalam keadaan smooth dan dapat prevent dari karat ? was last modified: December 27th, 2020

Read More
Top 3 EDC Popular Di Malaysia

Top 3 EDC Popular Di Malaysia

Top 3 EDC popular di Malaysia !ย ๐Ÿšจ Sekarang menjadi satu fenomena di mana Everyday Carry (EDC) item menjadi suatu kemestian yang akan dibawa kemana sahaja dan pada setiap masa. Min sendiri ada torchlight yang akan min bawa kemana2 je. Bukan apa, kadang2 seronok sendiri dapat on suluh2 sikit nampak line cahaya tu. hehe. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Cara Pemilihan Parang

Cara Pemilihan Parang

“๐๐š๐ง๐  ๐๐š๐ค ๐๐ข๐ฅ๐ข๐ก ๐๐š๐ซ๐š๐ง๐ , ๐๐š๐ข๐ค ๐’๐ญ๐ฎ๐๐ฒ ๐ƒ๐ฎ๐ฅ๐ฎ. ๐๐ข๐š๐ซ ๐‰๐š๐๐ข ๐๐ž๐ง๐ ๐ ๐ฎ๐ง๐š ๐˜๐š๐ง๐  ๐๐ข๐ฃ๐š๐ค..!!” . Machete Malaysia atau Parang ni memang antara peralatan yang famous samada di kalangan dalam negara atau luar negara. Collector2 parang kat luar sana pon ramai. Legend2 semuanya. Tips ni untuk yang baru berjinak dengan parang atau abang2 kat luar sana yang tengah cari parang.. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top