fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

flysheet

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : NATUREHIKE AEROS PILLOW

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : NATUREHIKE AEROS PILLOW

πŸ“Œ Bentuk struktur lengkung sesuai dengan lekuk leher, lembut dan selesa πŸ“Œ Kain komposit elastik TPU. πŸ“Œ Lebih kecil daripada telefon bimbit dan lebih ringan daripada telefon bimbit, berat 83 gram. . was last modified: April 14th, 2021

Read More
WOODEN CAMPING TABLE

MEJA KAYU VIRAL? WOODEN CAMPING TABLE

Penyeri suasana camping dan meja beradab. Kelengkapan camping yg wajib korang ada, bukan sahaja untuk letak makanan, boleh dijadikan meja kopi atau memasak. Kenapa meja kayu ni jadi pilihan ramai campers salah satunye dorang nak menyerikan suasana camping dan benda wajib RACUN laa gais, apa lagi. Check this out! was last modified: April 7th, 2021

Read More
5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

5 SEBAB KENAPA PERLU SWITCH KE BAG REUSABLE !!

Bagi menyemarakkan lagi Earth Day tahun 2021, JOM GUYS !! kita switch dari gunakan plastic bag sewaktu berbelanja dengan menggunakan Reusable Bag harini jugak. Min faham, ramai yang kecundang niat murni ni disebabkan beberapa faktor macam terlupa bawa reusable bag dan unplanned berbelanja. Tapi min ucapkan SYABAS, at least korang dah mula lakukan sesuatu.. . Untuk naikkan semula semangat Cintakan Alam korang ini 5 sebab korang perlu switch ke bag reusable : was last modified: April 4th, 2021

Read More
π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : TICKET TO THE MOON MOONCHAIR

πŸ“Œ MOONCHAIR antara alternatif anda bersantai dengan cara yang unik. πŸ“Œ Menarik untuk gantung di taman, di beranda depan atau balkoni. πŸ“Œ Bonus menggunakan MOONCHAIR yang asli dengan tempat letak kaki yang selesa dan membantu menghilangkan ketegangan tulang belakang. . was last modified: March 31st, 2021

Read More
COLEMAN KICKBACK CAMPING CHAIR

COLEMAN KICKBACK CAMPING CHAIR

Berbaloi Guna Kerusi Portable Boleh Tampung Sampai πŸπŸπŸ‘ 𝐀𝐠 ! . Hahh ! Sembang kalini min nak story dengan korang tentang kerusi camping yang boleh korang gunakan tak kira di mana sekali pon. Gambar yang korang nampak ni adalah Coleman Kickback chair.. was last modified: March 28th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON - MOON CHAIR

TICKET TO THE MOON – MOON CHAIR

– Kuat, tahan lama dan senang dibawa. – Kerusi yang selesa untuk melepaskan semua tekanan dari tulang belakang anda. – Dapat mencari kedudukan yang tepat. – Tempat letak kaki membuatkan anda lebih tenang dan nyaman. – Sesuai untuk aktiviti Indoor di dalam rumah, balkoni, halaman rumah dan aktiviti Outdoor di bawah pokok menyaksikan matahari terbenam. – Set Moon Chair lengkap dengan beg galas, nautical rope dan carabiner 10kN untuk pemasangan yang lebih terjamin. was last modified: March 14th, 2021

Read More
Wooden Folding Camp Table

Wooden Folding Camp Table

Terbaik Dari Segi Kestabilan dan Mudah Alih – Ini Sebabnya . Abang nampak tak wife struggle masak waktu camping disebabkan tak ada meja atau ruang meja yang kecik semasa nak masak tu. Meja yang sama nak letak ingredient, nak memotong and meja yang sama jugak untuk buat persediaan makanan tu. Tapi tak mungkin pulak abang nak pikul meja rumah bawak campingkan. was last modified: March 14th, 2021

Read More
TIPS PEMILIHAN MEJA CAMPING

TIPS PEMILIHAN MEJA CAMPING

Cara Yang Luar Biasa Mudah Untuk Pilih Meja Camping. . Yes, min tau korang banyak buat kajian sendiri tentang peralatan camping yang sesuai untuk korang gunakan. Menjadi phenomena baru masa kini untuk aktiviti camping di negara kita dengan menggunakan setup yang lengkap dari khemah, peralatan memasak hingga ke aksesories perkhemahan. So, untuk perkongsian minggu ni min nak kenalkan korang dengan Jenis Camping Table yang popular dalam kalangan campers. was last modified: March 7th, 2021

Read More
π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : CLAYMOR3 FAN V600

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : CLAYMOR3 FAN V600

πŸ“Œ Kipas angin outdoor & lifestyle WIRELESS. πŸ“Œ Pelbagai kedudukan, boleh digantungkan atau berdiri. πŸ“Œ Bateri BUILT-IN berkapasiti besar sehingga boleh mengecas sambil kipas di pasang. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

Pengembaraan Perlu Diteruskan..! . Pernah tak korang tengah hiking, cycling or even travelling then perjalanan tertangguh disebabkan “BAG” ? Ada yang terhenti disebabkan hujan risaukan barangan basah atau yang lebih critical bag koyak semasa buat aktiviti. Memang spoil mood kan. So harini Min share sikit info kenapa korang kena letak Hypergear Dry Pac Pro Gold 30L ni dalam wishlist. was last modified: February 28th, 2021

Read More
Ticket To The Moon Pro Hammock

Ticket To The Moon Pro Hammock

Selesai 3 Masalah Utama Waktu Tidur Semasa Outdoor ! . Masalah utama waktu tidur semasa outdoor adalah nyamuk, panas, dan permukaan tak selesa semasa baring. Bayangkan, bila dah penat seharian hiking dan badan dah pewai, korang mesti fikir nak baring nak rebahkan badan je. Something yang cepat dan mudah memang sangat membantu saat ni. So, Min suggest korang gunakan system tidur Ticket To The Moon Pro Hammock untuk settlekan SEMUA masalah ni. was last modified: February 14th, 2021

Read More
Jenis Hammock Ticket To The Moon

Jenis Hammock Ticket To The Moon

Hammock TTTM Datang Dengan Pilihan Size. Kenapa ? 🧐 . Dengan Ticket To The Moon korang dapat Premium Kualiti Hammock dengan 10 Tahun Warranty against defects in workmanship and materials. Plus ! boleh tampung berat sehingga 200 kg. Berbaloi tak dengan sekali pembelian then korang boleh gunakan untuk masa yang lama ? Daripada beli, rosak then beli lagi ? Itu min tinggalkan untuk korang decide. was last modified: February 7th, 2021

Read More
Bazoongi Firefly 6P Family Tent

Bazoongi Firefly 6P Family Tent

Masalah : Khemah Perap Haba Panas πŸ”₯ . Acapkali dalam pemilihan khemah ramai yang tekankan tentang daya tahan khemah terhadap hujan lebih dari faktor – faktor lain yang ada. Khemah yang mempunyai kemampuan daya tahan hujan yang tinggi kebanyakkannya akan menyebabkan angin sukar untuk tembus dan impaknya haba akan terperap dalam khemah. So, disini la keistimewaan “Bazoongi Firefly πŸ¦‹” yang akan balance-kan faktor ni. was last modified: January 24th, 2021

Read More
Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Orang ramai sanggup datang walaupon dari Kota Tinggi semata nak rasakan sendiri pengalaman dengan Outdoor Pro. Korang yang area Skudai ni dah singgah belum ? was last modified: January 7th, 2021

Read More
Camping Another Level

Camping Another Level

Berbumbungkan flysheet berlantaikan groundsheet itu pon dah kira camping, tapi untuk lebih selesa semestinya ada tambahan khemah, cooking set dan lighting. Itu je ke ? Okay, harini min share sikit kalau korang nak go to another level camping. Bukan nak berentap siapa equipment paling power, tapi untuk korang rasa lebih comfort dan enjoy bila spent kualiti time dengan family and sahabat. So, ini min listkan untuk korang, boleh la korang buat budget 2021..πŸŽ‰ was last modified: January 3rd, 2021

Read More
Hammock vs Tent

Hammock vs Tent

Hammock vs Tent: Pertempuran Yang Mana Tidur Malam Terbaik ! . Untuk culture kita di Malaysia memang ramai yang gunakan khemah untuk camping dan backpacking. Tapi dalam masa yang sama, Team Hammock sentiasa menafikan dan merasakan hammock jauh lebih bagus daripada Khemah. So, harini kita akan buat sikit perbandingan dan tentukan siapa terbaik. was last modified: December 26th, 2020

Read More
Bagaimana Waterproof Ditentukan ?

Bagaimana Waterproof Ditentukan ?

TAHUKAH ANDA : Bagaimana Waterproof ditentukan ? . Ramai antara kita yang kurang pasti cara tentukan tahap waterproof sesuatu material. Kebiasaanya kita akan bertanya pada sales person yang ada atau sekadar mencari perkataan “waterproof” di packaging. HH 2000 MM? HH 3000 MM? Min akan rungkaikan di bawah apa yang dimaksudkan dengan terms ni. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Cara Pemilihan Sleeping Bag

Cara Pemilihan Sleeping Bag

“NAK TENGOK APA EAKH PILIH π—¦π—Ÿπ—˜π—˜π—£π—œπ—‘π—š π—•π—”π—š..?” . Sejuk yang terlampau memang akan menggangu waktu tido selepas berjam2 hiking. Sleeping bag dapat membantu mengawal suhu badan dan menghindari dari serangga2 yang ada ketika di dalam hutan atau pergunungan. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top