fbpx
Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

flysheet

TIPS KESELAMATAN GUNAKAN STOVE

TIPS KESELAMATAN GUNAKAN STOVE

Camping Dah Boleh On Guys ! . Dah Tepu Duduk Rumah ? Simpanan Keseronokkan Dalam Diri Dah Habis ? Berkhemah di bawah bintang adalah pemulihan yang jelas anda perlukan untuk kembali tersenyum. . Dah agak lama kita terhenti dari melakukan sebarang aktiviti riadah di luar. Jadi jom kita refresh balik apa yang perlu kita lakukan untuk elakkan sebarang kecelakaan dari berlaku ๐Ÿ˜‰ was last modified: September 7th, 2021

Read More
FIRE MAPLE FEAST 4 COOKING POT SET

FIRE MAPLE FEAST 4 COOKING POT SET

Periuk Memasak Camping NON-STICK | REVIEW . “Abang, telur hangit!” Ini sebabnya orang rumah tak on pergi camping. Runsing nak cari set alat memasak serba boleh dan tahan lama. Kenapa Fire Maple Feast 4 jadi pilihan family camping? Jom check out review ni! was last modified: August 30th, 2021

Read More
STANLEY ADVENTURE TWO CUP COOKSET 24OZ

STANLEY ADVENTURE TWO CUP COOKSET 24OZ

๐€๐ฉ๐š ๐˜๐š๐ง๐  ๐๐ž๐ซ๐ฅ๐ฎ ๐“๐š๐ก๐ฎ ? . Anda yang melakukan aktiviti kayak, backpacking, hiking dan meminati aktiviti solo camping perlu follow posting ni hingga hujung. Posting ini sememangnya untuk anda ! was last modified: August 29th, 2021

Read More
SOLO CAMPING

SOLO CAMPING

Berkhemah adalah kaedah terbaik untuk melepaskan diri dari kesibukan hidup seharian dan bersatu semula dengan alam. . Namun, kadang-kadang merancang perjalanan berkhemah dengan orang lain boleh menjadi lebih stress daripada yang sepatutnya..๐Ÿ˜ท was last modified: August 19th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON HONEYMOON HAMMOCK

TICKET TO THE MOON HONEYMOON HAMMOCK

Muat 5 Orang Dewasa Dalam 1 Hammock ! . Posting kalini kita akan tengok satu model hammock yang sangat unik dari Ticket to The Moon. Yes betul ! Honeymoon. Nama je pon dah menarikkan. . Persoalan pertama yang bermain adalah kenapa nama dia honeymoon โ“ Ini disebabkan hammock yang berukuran 500 cm x 300 cm ni sangat selesa untuk digunakan secara berdua dan digunakan juga untuk waktu yang istimewa. was last modified: August 12th, 2021

Read More
NATUREHIKE

NATUREHIKE

. Masih menunggu masa yang sesuai ? Sekarang masa yang tepat untuk anda dapatkan Naturehike ๐Ÿ˜ was last modified: July 30th, 2021

Read More
CLAYMORE FAN V600+

CLAYMORE FAN V600+

โ„๏ธโ„๏ธ ๐Š๐ข๐ฉ๐š๐ฌ ๐Š๐จ๐ซ๐ž๐š ๐•๐ข๐ซ๐š๐ฅ ๐”๐ฉ๐ ๐ซ๐š๐๐ž | ๐‚๐‹๐€๐˜๐Œ๐Ž๐‘๐„ ๐•๐Ÿ”๐ŸŽ๐ŸŽ+ โ„๏ธโ„๏ธ . Terkini Claymore telah pon membuat pembaharuan pada kipas yang viral ni dulu dari V600 ke V600+. . Jadinya, posting kalini kita tengok apa perbezaan yang ada pada kipas ni supaya anda dapat lebih pengetahuan sebelum membuat sebarang keputusan. was last modified: July 27th, 2021

Read More
10 GADGET CAMPING MENARIK

10 GADGET CAMPING MENARIK

Mencari kaedah inovatif untuk meningkatkan pengalaman berkhemah anda? . Baiklah, kami memberikan idea mengenai 10 alatan perkhemahan yang anda pasti tidak akan ketinggalan. Bersiap sedia, anda mesti kagum selepas melihatnya. Ada tersenarai tak barangan anda? was last modified: July 23rd, 2021

Read More
NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

NATUREHIKE KINI DI OUTDOOR PRO !!

Anda request Naturehike di Outdoor Pro dan kami berjaya tunaikanย ย Check out Shopee kami sekarang untuk lihat sendiri kelengkapan yang mungkin anda tunggu – tunggu. was last modified: July 16th, 2021

Read More
NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

NATUREHIKE MW01 OUTDOOR FOLDING CHAIR

Kerusi lipat ini adalah kerusi yang sesuai untuk kegunaan outdoor atau di rumah. Sama ada membawanya untuk berkelah, berkhemah, atau berehat di rumah, atau membaca buku ianya sangat sesuai. Korang akan jadi malas, bila korang dah duduk atas kerusi ni susah untuk bangun semula.๐Ÿคฃ Jom check out review ni! was last modified: July 12th, 2021

Read More
AKSESORI CAMPING NATUREHIKE

AKSESORI CAMPING NATUREHIKE

Ok untuk posting kalini collection pole yang Naturehike ada untuk aktiviti camping korang. Folding Light Pole tu kita clamp kan je tepi meja and gantung lampu. So tak mengganggu ruang atas meja. Canopy Pole untuk flysheet korang. Dah tak sabar dapat kebenaran berkhemah ni .. . was last modified: July 12th, 2021

Read More
KERUSI CAMPING SELESA UNTUK TIDUR

KERUSI CAMPING SELESA UNTUK TIDUR

Untuk product review kalini, jom kita tengok Naturehike MW01 Foldable Outdoor Chair. Kerusi ni direka untuk penggemar aktiviti camping. Unik kerusi ni mudah untuk dibawa, ringan, selesa dan menariknya lagi memberikan keistimewaan pada yang inginkan gambar yang outstanding semasa camping. . Nak tau kenapa kerusi ni selesa untuk tidur ? Bawah ni Min story dekat korang. was last modified: July 12th, 2021

Read More
KEMANA DESTINASI KORANG SELEPAS PKP?

KEMANA DESTINASI KORANG SELEPAS PKP?

Industri pelancongan menjadi salah satu sektor yang paling teruk terjejas akibat pandemik COVID-19. Dengan keadaan dan pergerakan terbatas, orang ramai diminta kekal berada di rumah dan tidak dibenarkan untuk keluar sewenang-wenangnya. was last modified: June 30th, 2021

Read More
TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

TICKET TO THE MOON CARABINER 10KN

Product Sharing Kali Ni Dari Ticket To The Moon . Istimewa sikit kalini adalah disebabkan produk ni jarang di highlight walhal sebenarnya produk ni sangat membantu dalam menjamin keselamatan korang semasa berhayun tau. Carbiner 10 kN sebenarnya korang boleh gantikan dengan S-Hook yang asalnya ada pada Hammock Ticket to The Moon ni. Sangat simple step korang nak tukar dari S-Hook ke Carabiner 10 kN ni. was last modified: June 27th, 2021

Read More
SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

SPOT HAMMOCK KORANG KENA CUBA ! ๐Ÿ˜

Sharing Min nak buat harini adalah berkenaan spot yang boleh korang cuba sama ada indoor ataupon outdoor. Untuk yang dah memiliki hammock, kenapa simpan je kalau korang boleh gunakan sendiri di rumah ? Simple DIY dan korang boleh enjoy the moment. was last modified: June 22nd, 2021

Read More
CLAYMORE ULTRA II 3.0

CLAYMORE ULTRA II 3.0

Lampu Spotlight Versi Camping? . Masih tercari cari lampu yang terang dan tahan lasak? Brand dari Korea ni dah terkenal dikalangan kaki outdoor dan 4 wheel drive. Kenapa ULTRA II 3.0 ni menjadi pilihan ramai. Bukan setakat terang gais, lampu ni juga kompak. Memberi cahaya yang terang semasa korang dalam keadaan gelap gelita atau kerja yang memerlukan lampu tahan lasak. Jom layan video review. Check this out! was last modified: June 15th, 2021

Read More
INDOOR CAMPING

INDOOR CAMPING

PKP ni punca ramai yang try Indoor Camping. Dapat la pecahkan kebosanan duduk di rumah ni sambil bergelak tawa dengan family and layan kopi panas. was last modified: June 7th, 2021

Read More
TIPS PENJAGAAN KHEMAH

TIPS PENJAGAAN KHEMAH

Lebih dari 82% campers terlupa yang hanya dengan menjaga khemah dapat mengurangkan kos kerugian baik pulih atau tukar dengan yang baru โ—๏ธ Ini caranya kalau nak untung membeli khemah.. . was last modified: May 24th, 2021

Read More
TIPS PENYIMPANAN KHEMAH

TIPS PENYIMPANAN KHEMAH

Ramai yang request dengan min, cara senang simpan khemah. . Macam macam gaya yang dah try simpan tapi still failed. Contohnya takboleh nak zip, yang main sumbat nya lain, siap ada beli beg kedua untuk simpan khemah sebab tak muat. was last modified: May 9th, 2021

Read More
SESAT? NAK MAKAN APA?

SESAT? NAK MAKAN APA?

Banyak situasi yang kita boleh dapat lihat melibatkan detik cemas semasa dalam hutan. Walaupon segala langkah dah kita ambik untuk pastikan keselamatan semasa melakukan aktiviti tapi kemungkinan untuk berlaku sesuatu yang tak diingini sentiasa ada. So, untuk posting kalini Min kongsikan sikit apa TIPS ikhtiar hidup yang boleh korang gunakan sewaktu kecemasan melibatkan makanan. Jom ! ๐Ÿ˜‰ was last modified: May 9th, 2021

Read More
STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

STANLEY PRODUCTS ARE NOW AVAILABE AT OUTDOOR PRO

Haishh ! Jangan pikir lagi. Datang je Outdoor Pro. Bertukar ke Stanley Harini dan rasakan nikmat minum on another level..๐Ÿ˜ Hah.. Ini baru mukadimah. Kalau korang nak yang Stanley 3 hari panas bagitau ea.. . SHOPEE : https://shopee.com.my/search?keyword=stanley&shop=148567156 . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 3rd, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : STANLEY STAINLESS STEEL CAMP MUG

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : STANLEY STAINLESS STEEL CAMP MUG

๐Ÿ“Œ Sesuai digunakan untuk berkhemah dan dirumah. ๐Ÿ“Œ Stainless Steel tidak akan karat ๐Ÿ“Œ Penutup flip yang mengelakkan terdedah dari habuk dan serangga. . was last modified: May 2nd, 2021

Read More
STANLEY COOLER BOX & JUG

STANLEY COOLER BOX & JUG

4 Hari suhu sejuk dalam cooler mampu kekal kalau korang gunakan Adventure Cooler Box yang besarnya 28 Liter ni. was last modified: April 25th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : NATUREHIKE AEROS PILLOW

๐Ÿ“Œ Bentuk struktur lengkung sesuai dengan lekuk leher, lembut dan selesa ๐Ÿ“Œ Kain komposit elastik TPU. ๐Ÿ“Œ Lebih kecil daripada telefon bimbit dan lebih ringan daripada telefon bimbit, berat 83 gram. . was last modified: April 14th, 2021

Read More
Back to top