Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

flashlight

CHECKED IN TIGER BASE CAMP

CHECKED IN TIGER BASE CAMP

Menjadi kemestian apabila anda menceburi aktiviti outdoor anda pasti akan berkhemah. Tiger Base Camp antara tapak perkhemahan yang menjadi sebutan para pelanggan Outdoor Pro. Sebagai inisiatif, kami telah ‘Checked In’ di Tiger Base Camp pada 19 & 20 November 2021. was last modified: November 30th, 2021

Read More
SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

Sekiranya anda mencari peralatan “Preppers” yang kecil, ringan, padat, dan paling penting mampu menapis air anda, jangan cari lagi ! SAWYER jawapannya. . was last modified: September 22nd, 2021

Read More
EDC | PISAU LIPAT IDAMAN 2021 ๐Ÿ”ช

EDC | PISAU LIPAT IDAMAN 2021 ๐Ÿ”ช

EDC mula hangat dalam kalangan Jejaka di Malaysia semenjak akhir tahun 2019 lagi. Ramai yang berkongsikan koleksi – koleksi peribadi gear mereka yang sangat menarik dan memukau. . Termasuklah dari organiser bag, flashlight, folding knife, multitools, pen, watch dan semua gear yang di bawa secara harian. was last modified: August 24th, 2021

Read More
HILANGKAN KARAT PARANG

HILANGKAN KARAT PARANG

Video kali ini mengenai cara hilangkan karat pada parang. Selain pada itu, ada juga tips penjagaan dan pencegahan daripada terjadinya karat. Bermacam cara dan kaedah yang digunakan sama ada menggunakan bahan peluntur karat atau bahan buat sendiri. was last modified: August 18th, 2021

Read More
KORANG BAWAK MULTITOOLS APA HARINI ? ๐Ÿ‘€

KORANG BAWAK MULTITOOLS APA HARINI ? ๐Ÿ‘€

“Orang tanya kenapa saya hari hari bawa multitools… mereka akan faham bila tiba masa mereka sendiri memerlukannya..” . Korang bawak multitools apa harini ? ๐Ÿ‘€ . ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ – ๐—ช๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: August 18th, 2021

Read More
LEDLENSER P5R CORE & V8 LIMITED EDITION

LEDLENSER P5R CORE & V8 LIMITED EDITION

Limited Edition Flashlight Hanya Ada 2100 Unit Sahaja Di Dunia! | REVIEW . Sebagai salah satu peneraju pasaran dunia dalam lampu suluh LED dan headlamp, Ledlenser sangat-sangat obses mencipta sesuatu yang baru. Bagi meraikan ulang tahun yang ke-20, dengan edisi keluli tahan karat P5R Core yang elegan sebagai penghargaan kepada peminat lampu Ledlenser. Jom check out review ni! was last modified: August 9th, 2021

Read More
VICTORINOX SWISS CHAMP

VICTORINOX SWISS CHAMP

Pocket Knife Legendary Dari Swiss. | REVIEW . Apabila anda mendengar perkataan Pisau Tentera Swiss, kemungkinan anda memikirkan pisau legenda. Dan legenda itu diteruskan dengan pisau poket Swiss Champ. Pisau poket ini, mempunyai tidak kurang dari 33 fungsi dalam banyak kemungkinan. Di mana sahaja anda berada dan apa sahaja yang berlaku, ia dapat diperbaiki dengan Swiss Champ. Jom check out review ni! was last modified: July 27th, 2021

Read More
CLAYMORE ULTRA II 3.0

CLAYMORE ULTRA II 3.0

Lampu Spotlight Versi Camping? . Masih tercari cari lampu yang terang dan tahan lasak? Brand dari Korea ni dah terkenal dikalangan kaki outdoor dan 4 wheel drive. Kenapa ULTRA II 3.0 ni menjadi pilihan ramai. Bukan setakat terang gais, lampu ni juga kompak. Memberi cahaya yang terang semasa korang dalam keadaan gelap gelita atau kerja yang memerlukan lampu tahan lasak. Jom layan video review. Check this out! was last modified: June 15th, 2021

Read More
GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

Mantra Survival : Stay Prepare. Stay Alive..โ—๏ธ . Product yang Min nak ketengahkan harini adalah dari Gerber Gear guys. Memang tak asing Gerber ni dengan pasaran Malaysia. Even, ada product dari Gerber yang berada di ranking terbaik dunia. Tapi untuk product kalini Min share sikit tentang Gerber Bear Grylls Basic Survival Kit. was last modified: May 17th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : MORAKNIV COMPANION STAINLESS STEEL

๐Ÿ“Œ BUSHCRAFT, HUNTING, OUTDOOR. ๐Ÿ“Œ Pemegang lembut yang diperbuat daripada getah TPE. ๐Ÿ“Œ Bilahnya diperbuat daripada keluli tahan karat Sweden. . was last modified: March 18th, 2021

Read More
๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐—ฆ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฅ๐—”-๐—–๐—จ๐—ก : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

๐Ÿ“Œ Klip CARABINER untuk memasang dan mengeluarkan dari rantai kunci anda dengan mudah dan cepat. ๐Ÿ“Œ KOMPAK dan bergaya. ๐Ÿ“Œ Pemegang aluminium ANODIZED. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

HYPERGEAR DRY PAC PRO GOLD 30L

Pengembaraan Perlu Diteruskan..! . Pernah tak korang tengah hiking, cycling or even travelling then perjalanan tertangguh disebabkan “BAG” ? Ada yang terhenti disebabkan hujan risaukan barangan basah atau yang lebih critical bag koyak semasa buat aktiviti. Memang spoil mood kan. So harini Min share sikit info kenapa korang kena letak Hypergear Dry Pac Pro Gold 30L ni dalam wishlist. was last modified: February 28th, 2021

Read More
RECHARGEABLE GLARE CAMPING LIGHT | REVIEW

RECHARGEABLE GLARE CAMPING LIGHT | REVIEW

Benda wajib yang korang perlu ada adalah LAMPU. Tak kisah laa lilin ke, torchlight ke, headlamp, spotlight, lampu handphone dan apa yang seangkatan dengannya berkaitan tentang cahaya. Korang mesti akan teliti sebelum beli sesuatu lampu untuk kesesuaian aktiviti korang kan. Mungkin ada diantara korang dah pon ada lampu ni tapi korang mesti baru perasan ‘Ohh itu rupanye function dia’ Haaa… Min bagi kesenangan untuk korang mungkin ada yang tak tau dan mungkin juga baru tau. So saksikan review yang min dah siapkan untuk korang. was last modified: February 24th, 2021

Read More
P5R Core & P7R Core Limited Edition

P5R Core & P7R Core Limited Edition

P5R Core & P7R Core Limited Edition sempena 20 Tahun Ledlenser menawarkan pengalaman yang berbeza dengan penampilan yang “elegan” menggunakan material Stainless Steel. was last modified: February 10th, 2021

Read More
LEDLENSER ML4

LEDLENSER ML4

Camping Lantern Mini Pelengkap Setup Gempak ! . Untuk korang yang “minimalist” mesti teruja lantern dari Ledlenser ni. Bayangkan saiz lantern ni hanya besar segengam tangan je dengan berat ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ชML4 ni 71g. Memang sangat convenience untuk korang bawak ke mana sahaja tak kira sama ada hiking, camping or even untuk letak dekat bilik sebagai peneman tidur. was last modified: January 10th, 2021

Read More
Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Apa Kata Mereka Tentang Outdoor Pro

Orang ramai sanggup datang walaupon dari Kota Tinggi semata nak rasakan sendiri pengalaman dengan Outdoor Pro. Korang yang area Skudai ni dah singgah belum ? was last modified: January 7th, 2021

Read More
Camping Another Level

Camping Another Level

Berbumbungkan flysheet berlantaikan groundsheet itu pon dah kira camping, tapi untuk lebih selesa semestinya ada tambahan khemah, cooking set dan lighting. Itu je ke ? Okay, harini min share sikit kalau korang nak go to another level camping. Bukan nak berentap siapa equipment paling power, tapi untuk korang rasa lebih comfort dan enjoy bila spent kualiti time dengan family and sahabat. So, ini min listkan untuk korang, boleh la korang buat budget 2021..๐ŸŽ‰ was last modified: January 3rd, 2021

Read More
Ledlenser P2R Core

Ledlenser P2R Core

Ledlenser New Version ! P2R Core ๐Ÿ”ด . Produk sharing kalini Min nak story sikit product terbaru dari Ledlenser ! Model P2R Core sangat compact dengan teknologi dengan hanya “PEN” saiz. Ledlenser memang tidak asing dengan cahaya yang korang boleh control sendiri flood light dan spot light pada flashlight dia. Kebiasaanya korang perlukan 2 flashlight untuk dapat cahaya yang boleh pergi jauh dan bukaan besar. Tapi Ledlenser P2R Core gabungkan jadi satu. was last modified: December 27th, 2020

Read More
6 Hadiah Isteri Boleh Berikan Pada Si Suami "Kaki Outdoor"

6 Hadiah Isteri Boleh Berikan Pada Si Suami “Kaki Outdoor”

โž๐Ÿ” ๐‡๐ข๐ง๐ญ ๐”๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐ˆ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข ๐‡๐š๐๐ข๐š๐ก๐ค๐š๐ง ๐๐ข๐ซ๐ญ๐ก๐๐š๐ฒ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ ๐๐ข..โž . Kak jangan pening2 nak bagi hadiah apa Tahun 2020 ni. Akak tinggal pilih je. Kitorang dah listkan untuk akak. Hehe. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Tips Pemilihan Headlamp

Tips Pemilihan Headlamp

“๐‡๐„๐€๐ƒ๐‹๐€๐Œ๐ ๐๐ˆ ๐€๐’๐€๐‹ ๐“๐„๐‘๐€๐๐† ๐‰๐„ ๐Š๐„..?” . Ramai yang berpendapat macam ni kan.. Output cahaya memang tak dinafikan penting tapi ada aspek lain yang perlu di lihat juga selain pencahayaan yang bagus dalam Aktiviti Outdoor.. was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top