Navigation
Account
Cart 0 items for RM0.00

No products in the cart.

SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

SAWYER MINI WATER FILTRATION SYSTEM

Sekiranya anda mencari peralatan “Preppers” yang kecil, ringan, padat, dan paling penting mampu menapis air anda, jangan cari lagi ! SAWYER jawapannya. . was last modified: September 22nd, 2021

Read More
EDC | PISAU LIPAT IDAMAN 2021 πŸ”ͺ

EDC | PISAU LIPAT IDAMAN 2021 πŸ”ͺ

EDC mula hangat dalam kalangan Jejaka di Malaysia semenjak akhir tahun 2019 lagi. Ramai yang berkongsikan koleksi – koleksi peribadi gear mereka yang sangat menarik dan memukau. . Termasuklah dari organiser bag, flashlight, folding knife, multitools, pen, watch dan semua gear yang di bawa secara harian. was last modified: August 24th, 2021

Read More
HILANGKAN KARAT PARANG

HILANGKAN KARAT PARANG

Video kali ini mengenai cara hilangkan karat pada parang. Selain pada itu, ada juga tips penjagaan dan pencegahan daripada terjadinya karat. Bermacam cara dan kaedah yang digunakan sama ada menggunakan bahan peluntur karat atau bahan buat sendiri. was last modified: August 18th, 2021

Read More
KORANG BAWAK MULTITOOLS APA HARINI ? πŸ‘€

KORANG BAWAK MULTITOOLS APA HARINI ? πŸ‘€

“Orang tanya kenapa saya hari hari bawa multitools… mereka akan faham bila tiba masa mereka sendiri memerlukannya..” . Korang bawak multitools apa harini ? πŸ‘€ . π—’π˜‚π˜π—±π—Όπ—Όπ—Ώ 𝗣𝗿𝗼 – π—ͺ𝗲 π—œπ—»π˜€π—½π—Άπ—Ώπ—² π—¬π—Όπ˜‚π—Ώ π—”π—±π˜ƒπ—²π—»π˜π˜‚π—Ώπ—² #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: August 18th, 2021

Read More
VICTORINOX SWISS CHAMP

VICTORINOX SWISS CHAMP

Pocket Knife Legendary Dari Swiss. | REVIEW . Apabila anda mendengar perkataan Pisau Tentera Swiss, kemungkinan anda memikirkan pisau legenda. Dan legenda itu diteruskan dengan pisau poket Swiss Champ. Pisau poket ini, mempunyai tidak kurang dari 33 fungsi dalam banyak kemungkinan. Di mana sahaja anda berada dan apa sahaja yang berlaku, ia dapat diperbaiki dengan Swiss Champ. Jom check out review ni! was last modified: July 27th, 2021

Read More
CLAYMORE ULTRA II 3.0

CLAYMORE ULTRA II 3.0

Lampu Spotlight Versi Camping? . Masih tercari cari lampu yang terang dan tahan lasak? Brand dari Korea ni dah terkenal dikalangan kaki outdoor dan 4 wheel drive. Kenapa ULTRA II 3.0 ni menjadi pilihan ramai. Bukan setakat terang gais, lampu ni juga kompak. Memberi cahaya yang terang semasa korang dalam keadaan gelap gelita atau kerja yang memerlukan lampu tahan lasak. Jom layan video review. Check this out! was last modified: June 15th, 2021

Read More
STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA

STANLEY-KAN RAYA : SELAMAT HARI RAYA . Salam Lebaran Guyss..! Ada makan makan takkk.. ? 🀣🀣🀣 . π—’π˜‚π˜π—±π—Όπ—Όπ—Ώ 𝗣𝗿𝗼 – π—ͺ𝗲 π—œπ—»π˜€π—½π—Άπ—Ώπ—² π—¬π—Όπ˜‚π—Ώ π—”π—±π˜ƒπ—²π—»π˜π˜‚π—Ώπ—² #outdoorlovers #outdoorpromalaysia #outdoorjohor was last modified: May 24th, 2021

Read More
GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

GERBER BEAR GRYLLS BASIC KIT

Mantra Survival : Stay Prepare. Stay Alive..❗️ . Product yang Min nak ketengahkan harini adalah dari Gerber Gear guys. Memang tak asing Gerber ni dengan pasaran Malaysia. Even, ada product dari Gerber yang berada di ranking terbaik dunia. Tapi untuk product kalini Min share sikit tentang Gerber Bear Grylls Basic Survival Kit. was last modified: May 17th, 2021

Read More
SESAT? NAK MAKAN APA?

SESAT? NAK MAKAN APA?

Banyak situasi yang kita boleh dapat lihat melibatkan detik cemas semasa dalam hutan. Walaupon segala langkah dah kita ambik untuk pastikan keselamatan semasa melakukan aktiviti tapi kemungkinan untuk berlaku sesuatu yang tak diingini sentiasa ada. So, untuk posting kalini Min kongsikan sikit apa TIPS ikhtiar hidup yang boleh korang gunakan sewaktu kecemasan melibatkan makanan. Jom ! πŸ˜‰ was last modified: May 9th, 2021

Read More
π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

π—¦π—˜π— π—œπ—‘π—œπ—§ π—₯𝗔-𝗖𝗨𝗑 : TRUE UTILITY MODERN KEYRING KNIFE

πŸ“Œ Klip CARABINER untuk memasang dan mengeluarkan dari rantai kunci anda dengan mudah dan cepat. πŸ“Œ KOMPAK dan bergaya. πŸ“Œ Pemegang aluminium ANODIZED. . was last modified: March 10th, 2021

Read More
P5R Core & P7R Core Limited Edition

P5R Core & P7R Core Limited Edition

P5R Core & P7R Core Limited Edition sempena 20 Tahun Ledlenser menawarkan pengalaman yang berbeza dengan penampilan yang “elegan” menggunakan material Stainless Steel. was last modified: February 10th, 2021

Read More
True Utility Fireranger

True Utility Fireranger

Hi Geng, aku ada buat unboxing barang baik dari UK siap warranty 1 tahun. Harga mampu milik! Kalau korang nak tau lebih detail, Jom layan. was last modified: January 3rd, 2021

Read More
Tips Penjagaan Multitools

Tips Penjagaan Multitools

Leatherman, Gerber, Victorinox, SOG semuanya Rosak ! kalau korang tak buat maintenance.. . Multitools sesuai digunakan untuk pelbagai task dalam kehidupan harian. Menjadi teman dan kesayangan bagi “kaki EDC” untuk dibawa kemana sahaja tidak kira kerja atau sekadar mengisi masa terluang. Tetapi, ada teknik dan cara yang sesuai untuk korang dapat enjoy waktu bersama multitools korang untuk jangka masa yang panjang. Macam mana cara untuk korang pastikan semuanya dalam keadaan smooth dan dapat prevent dari karat ? was last modified: December 27th, 2020

Read More
Back to top